Ελλάδα

Νέα Σμύρνη: Τέσσερις συνολικά οι τραυματίες αστυνομικοί – Στο 401 ΓΣΝΑ η ηγεσία της ΕΛΑΣ

Τέσσερις είναι συνολικά οι αστυνομικοί που τραυματίστηκαν στα σοβαρά επεισόδια στη Νέα Σμύρνη, το βράδυ της Τρίτης (09.03.2021).

Ο ένας αστυνομικός τραυματίστηκε στο κεφάλι, όταν διαδηλωτής τον έριξε από τη μοτοσικλέτα και ενώ βρισκόταν στο έδαφος του επιτέθηκαν και άλλοι. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία -που μεταδίδει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων- νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ οι άλλοι τρεις αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί ελαφρά. 

Click4more: Νέα Σμύρνη: Βίντεο σοκ με τον τραυματία αστυνομικό αιμόφυρτο στον δρόμο

Στο 401 ΓΣΝΑ μεταβαίνουν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης. 

Δείτε τα βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης

 

Ποιος είναι ο αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για έναν 24χρονο ειδικό φρουρό, ο οποίος κατάγεται από το Σιδηρόκαστρο Σερρών και μπήκε στο σώμα σχετικά πρόσφατα.

Οι γιατροί προσπαθούν να σταθμίσουν την κατάστασή του και φαίνεται να έχει τις αισθήσεις του, αλλά ακόμα δεν μπορούν να αποφανθούν για το τι ακριβώς συμβαίνει και ποιο είναι το εύρος των τραυμάτων του.

Ο αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ φέρει τραύμα στο δεξί μέρος του κεφαλιού και τα πόδια, και αιμορραγούσε αρκετά σοβαρά, αλλά είχε τις αισθήσεις του.

Οι συνάδελφοί του περιγράφουν ότι δέχθηκε επίθεση και αν δεν επανέρχονταν στο σημείο για να τον υπερασπιστούν, λένε ότι θα είχε δεχθεί καίρια πλήγματα και θα είχε χάσει ήδη τη ζωή του.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο 57χρονος κινδυνεύει να χάσει το μάτι του μετά την επίθεση του 51χρονου δράστη με το κατσαβίδι - «Τον χτύπησε με πέτρα κι έφυγε»
«Τον ρώτησε αν "είναι αγρότης" και τον χτύπησε» λέει στο newsit.gr ο γιος του 57χρονου, του πρώτου θύματος των άγριων επιθέσεων του 51χρονου στο Κορωπί
Ο δράστης του Κορωπίου
Από τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα στον τραυματισμό των αστυνομικών στο Κορωπί - Δύο περιστατικά σε ΑΤ μέσα σε έναν χρόνο
Την 1/4/2024 η Κυριακή Γρίβα έπεφτε νεκρή από το μαχαίρι του πρώην συντρόφου της έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων ενώ στις 30/3/2025 ο 51χρονος επιτέθηκε με κατσαβίδι σε τρεις αστυνομικούς στο Κορωπί
Το ΑΤ Κορωπίου μετά την επίθεση του 51χρονου σε 3 αστυνομικούς