Ελλάδα

Νέες εκπτώσεις στα καταστήματα

Ως και ένα μήνα θα διαρκούν οι επιπλέον εκπτώσεις στα καταστήματα, με βάση τις αλλαγές που προωθεί το υπουργείο Οικονομικών.

Εκτός από την περίοδο των χειμερινών και των καλοκαιρινών εκπτώσεων αλλά και τις προεκπτώσεις που έχουν καθιερωθεί το Φθινόπωρο το νομοσχέδιο προβλέπει έναν επιπλέον μήνα κάθε δύο έτη με απόφαση της περιφέρειας.
Αναλυτικά σύμφωνα με το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών καθιερώνεται η δυνατότητα κάθε αντιπεριφερειάρχη, μετά από γνώμη των δήμων, των εμπορικών και επαγγελματικών οργανώσεων της οικείας Περιφερειακής Ενότητας, να ορίζει μία περίοδο προσφορών ανά δύο έτη, με μέγιστη χρονική διάρκεια ένα μήνα, κατά την οποία επιτρέπεται η προσφορά του συνόλου των ειδών που διαθέτει κάθε κατάστημα.

Με αυτή τη ρύθμιση ενισχύεται η ευελιξία των εμπορικών επιχειρήσεων αναφορικά με τη διάθεση περισσότερων ειδών σε προσφορά, ενώ λαμβάνονται περισσότερο υπ’ όψιν οι ανάγκες των τοπικών κοινωνιών.

 

Ελλάδα

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στα χέρια της ΕΛΑΣ 11 σκληροί δίσκοι και 3 καταγραφικά της εταιρείας φύλαξης που έδωσε τα βίντεο για τα Τέμπη
Οι σκληροί δίσκοι που κατασχέθηκαν βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ για να γίνει η αντιπαραβολή με τα βίντεο που είχαν κατατεθεί πριν από λίγες μέρες και να διαπιστωθεί η γνησιότητά τους
Τέμπη: Στα χέρια της ΕΛΑΣ 11 σκληροί δίσκοι και 3 καταγραφικά της εταιρείας φύλαξης που έδωσε τα νέα βίντεο