Σάββατο, 28 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Νεφώσεις και τοπικές βροχές

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Πρόσκαιρες νεφώσεις στην Αττική, τοπικές βροχές μικρής διάρκειας στο Αιγαίο και το απόγευμα στα ηπειρωτικά συνθέτουν το σκηνικό του καιρού για σήμερα.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το απόγευμα με πιθανότητα βροχών κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις απογευματινές ώρες. Τοπικές βροχές κυρίως στην ανατολική Πελοπόννησο. Πιθανότητα καταιγίδων. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα κυριαρχήσουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στην Κρήτη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται πρόσκαιρες νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες. Δυτικοί, βορειοδυτικοί 4 με 6 οι άνεμοι και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση αργότερα. Από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Στην Αττική θα επικρατήσουν πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα λίγων βροχών στα ανατολικά κυρίως το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε