Ελλάδα

Νεκρός ο άνδρας που έπεσε στις γραμμές του Μετρό στην Εθνική Άμυνα

Ο άνδρας ανασύρθηκε νεκρός έπειτα από επιχείρηση της Πυροσβεστικής

Δεν τα κατάφερε τελικά ο άνδρας που έπεσε στις γραμμές του Μετρό στον σταθμό Εθνική Άμυνα το πρωί της Τετάρτης (15.1.2025).

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική ο άνδρας ανασύρθηκε από συρμό του Μετρό πλησίον του σταθμού «Εθνική Άμυνα» και παρελήφθη από ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης.

Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε μετά τις 13:30, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ «για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και μέχρις ότου αποκατασταθεί η κυκλοφορία σε ολόκληρη τη Γραμμή 3 του Μετρό, δρομολογήθηκε η έκτακτη λεωφορειακή γραμμή “Ειδικό Δρομολόγιο” που εκτελεί το δρομολόγιο Κατεχάκη – Χαλάνδρι και πραγματοποιεί στάσεις στους σταθμούς του Μετρό, που υπάρχουν στο τμήμα αυτό».

Στην ίδια ανακοίνωση αναφερόταν πως ο άνδρας αυτοκτόνησε.

 

 

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Αποκλείεται η αυτοχειρία» επιμένει ο Τσούκαλης - Διαδρομή και τοξικολογικές δίνουν «απαντήσεις» για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου
Η αστυνομία εστιάζει στην εύρεση της διαδρομής που ακολούθησε ο 39χρονος προκειμένου να φτάσει σε αυτό απόκρημνο σημείο που βρέθηκε νεκρός
Φωτογραφία Facebook / Ο Βασίλης Καλογήρου