Site icon NewsIT

Νεκταρία Αναστασοπούλου στο newsit.gr: Ήθελα να δώσω δύναμη και αγάπη

16.02.2016 | 19:37
Νεκταρία Αναστασοπούλου στο newsit.gr: Ήθελα να δώσω δύναμη και αγάπη

Ένα μάθημα ζωής, δύναμης και κουράγιου. Μια ιστορία που λύγισε ακόμη και τους πιο δυνατούς. Ένα μάθημα ζωής που δόθηκε απλόχερα από ένα 18χρονο κορίτσι, τη Νεκταρία Αναστασοπούλου.

Την περασμένη Κυριακή, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, την ώρα που όλο το ίντερνετ είχε γεμίσει μηνύματα για τον έρωτα και την αγάπη, εκείνη αποφάσισε να διδάξει αγάπη. Ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook ένα video και μίλησε για τους καρδιοπαθείς, τις αγωνίες, τα προβλήματά τους, τις σκέψεις τους. Εκτός από του Αγίου Βαλεντίνου, άλλωστε, ήταν και η Παγκόσμια Ημέρα Συγγενούς Καρδιοπάθειας.

Η Νεκταρία, καρδιοπαθής και η ίδια, μίλησε ανοιχτά για τις τρεις επεμβάσεις ανοιχτής καρδιάς στις οποίες έχει υποβληθεί στην Αμερική, για τον πόνο που συνάντησε όταν επισκέφτηκε νοσοκομεία όπου νοσηλεύονταν άλλα παιδιά, για τον πόνο που της προκάλεσαν τα λόγια που άκουσε, για τις ουλές στο σώμα της, για τα όσα έζησε, για τα όσα έμαθε. Το μήνυμά της απλό: να μην τα παρατάτε!

Το newsit.gr επικοινώνησε μαζί της και ρώτησε αυτό που σκέφτονται όλοι (και είναι πάρα πολλοί) όσοι είδαν το video της. Τι ήταν εκείνο που την ώθησε να το ανεβάσει. “Τα τελευταία χρόνια ξέρω πως η μέρα αυτή αφιερώνεται στους καρδιοπαθείς. Πέρσι είχα φτιάξει ένα κείμενο και φέτος ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό. Ήταν εντελώς αυθόρμητη η ιδέα να φτιάξω ένα βίντεο και δεν περίμενα να πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις. Ήθελα ο κόσμος να καταλάβει πως πρέπει να ενημερωνόμαστε γι’ αυτό το ζήτημα”.

“Το μήνυμα μου είναι η δύναμη και το κουράγιο. Σε καμιά περίπτωση να μην τα παρατάνε. Ουσιαστικά (σ.σ. η καρδιοπάθεια) είναι μια δυσκολία αλλά όλοι οι άνθρωποι έχουν δυσκολίες. Η ζωή χωρίς δυσκολίες θα ήταν και ανούσια σε τελική ανάλυση. Σε καμία περίπτωση να μην τα παρατάνε και να είναι αφοσιωμένοι στον στόχο τους”, πρόσθεσε.

“Είμαι καλά. Θα πάω το καλοκαίρι στην Αμερική για μια επέμβαση αλλά όχι χειρουργείο” λέει για την κατάσταση της υγείας της. Και συνεχίζει με την ίδια δύναμη και αισιοδοξία: “Είμαι καλά δεν έχω κάποιο πρόβλημα στην καθημερινότητα μου. Όλοι πρέπει να βλέπουν πιο αισιόδοξα το μέλλον. Ήθελα να δώσω λίγη δύναμη και αγάπη”.

Ακούστε τι δήλωσε στο newsit.gr η Νεκταρία

 

Το συγκλονιστικό βίντεο που ανέβασε στο Facebook

Χρονια πολλα σε ολους τους ερωτευμενους και φυσικα σε ολους εμας τους καρδιοπαθεις Heart diseased people can surely be someone’s Valentine too ! Εφτιαξα αυτο το βιντεο για να μιλησω για μενα προσωπικα και να σκορπισω λιγη δυναμη κι αγαπη ! Βοηθηστε το να παει μακρυα διοτι,δυστυχως , δεν το ξερει πολυς κοσμος οτι σημερα ειναι η Π.Η.Σ.Κ. ! #Αγαπη_μονο

Posted by Nektaria Anastasopoulou on Sunday, 14 February 2016

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Tags: ,

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version