Ελλάδα

Νέο κύμα απεργιών και κινητοποιήσεων

Με κινητοποιήσεις ξεκινάει και αυτή η εβδομάδα. Μετά τις καταλήψεις στον ΟΑΕΔ και τους υποσταθμούς της ΔΕΗ

από τους εργαζόμενους το απόγευμα… έρχεται στο κέντρο της Αθήνας το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.

Αύριο μαζί με τους εργαζόμενους της ΔΕΗ που ξεκινούν 48ωρη απεργία στο χορό των κινητοποιήσεων μπαίνουν και οι νοσηλευτές στα δημόσια νοσοκομεία που σε συνδιασμό με τα προβλήματα με τις εφημερίες των ιατρών αναμένεται να προκαλέσει “έμφραγμα” στα νοσοκομεία.

Κινητοποιήσεων … συνέχεια με τους πρατηριούχους που κλείνουν για μια μέρα τα βενζινάδικά τους την Πέμπτη και την Κυριακή αποφασίζουν νέες κινητοποιήσεις.

Ελλάδα

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκαριστική μαρτυρία εγκύου για τον γυναικολόγο που παρενοχλούσε τις ασθενείς του στη Ρόδο - «Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα»
Ο γιατρός καταδικάστηκε σε 73 χρόνια κάθειρξη, μία ποινή που θεωρείται από τις μεγαλύτερες που έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα για αυτούς τους είδους αδικήματα
Ρόδος: Σοκαριστική μαρτυρία εγκύου για τον γυναικολόγο που παρενοχλούσε τις ασθενείς του – «Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα»
Απών ο γιος της Καίτης Γκρέυ, Φίλιππος Ηλιάδης από το μνημόσυνο της σπουδαίας τραγουδίστριας - «Δεν ήταν και ποτέ παρών», είπε η Αγγελική Ηλιάδη
«Ο καθένας κάνει όπως θέλει και όπως αισθάνεται. Θα έπρεπε και εκείνος να γνωρίζει πότε είναι τα σαράντα, αν είναι δυνατόν»
H Αγγελική Ηλιάδη με τον αδελφό της, Κωνσταντίνο Ηλιάδη