Κυριακή, 7 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Κρήτη: Το ζευγάρι είπε ότι τα τραύματα ήταν από τροχαίο αλλά δεν έπεισε

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Κρήτη: Το ζευγάρι είπε ότι τα τραύματα ήταν από τροχαίο αλλά δεν έπεισε
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ακόμα ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφεται στην Κρήτη, αυτή τη φορά με θύμα μια 26χρονη γυναίκα που, ενώ ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφό της, δήλωσε πως έπεσε θύμα τροχαίου.

Όλα ξεκίνησαν χθες Σάββατο (6/7/24) στην Κρήτη όταν λίγο μετά τις 9 το πρωί, το ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση για να παραλάβει μια 26χρονη κοπέλα η οποία ήταν εμφανώς τραυματισμένη σύμφωνα με το zarpanews. Αλλά αρχικά, δεν παραδεχόταν κανείς ότι πρόκειται για ενδοοικογενειακή βία…

Στους διασώστες που έφτασαν στο σημείο για να την παραλάβουν, τόσο η ίδια όσο και ο 20χρονος σύντροφός της ανέφεραν πως τα τραύματα τα οποία είχε η 26χρονη προήλθαν από τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη.

Η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου επαναλαμβάνοντας ξανά την εκδοχή του τροχαίου ατυχήματος, κάτι που όμως δε φαίνεται να έπεισε τους γιατρούς που την εξέτασαν.

Οι γιατροί διαπίστωσαν πως τα τραύματά της προέρχονται από ξυλοδαρμό και δεν είναι αποτέλεσμα τροχαίου, όπως η ίδια ισχυριζόταν.

Άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία, η οποία έφτασε στο νοσοκομείο, με τον 20χρονο να παραδέχεται πως ήταν εκείνος που προκάλεσε τα τραύματα στη σύντροφό του, αφού την ξυλοκόπησε και συνελήφθη, ενώ για την 26χρονη παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις