Ελλάδα

Νίκαια: 28χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο με μηχανή που είχε κλέψει

Ένα τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε επί της Θηβών στο ύψος της Νίκαιας τα ξημερώματα της Τετάρτης (11.09.2024).

Ο άτυχος 28χρονος που σκοτώθηκε στο δυστύχημα, οδηγούσε μία μηχανή, η οποία εξετράπη της πορείας της, με αποτέλεσμα ο οδηγός της μηχανής να τραυματιστεί θανάσιμα. Το τροχαίο έγινε στη Λεωφόρο Θηβών 213, στην περιοχή της  Νίκαιας.

Κατά την πρόσκρουση η μηχανή έπεσε πάνω σε βιτρίνες καταστημάτων, προκαλώντας φθορές σε δύο από αυτά, καθώς και σε ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγες ώρες πριν συμβεί το τροχαίο, είχε δηλωθεί στην αστυνομία η κλοπή της ίδια μηχανής από τον ιδιοκτήτη της. Ο οδηγός που σκοτώθηκε φέρεται ότι την έκλεψε.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Έχουμε χρησιμοποιήσει πολλές φορές ιδιωτικό ασθενοφόρο», λέει η κόρη της ηλικιωμένης στη Ξάνθη που την μετέφεραν σε πλαστική καρέκλα
«Είναι κατάκοιτη, την βάλαμε σε καρότσα και την τυλίξαμε με κουβέρτες γιατί ήταν εκτεθειμένη στο κρύο». Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη για το περιστατικό
Ηλικιωμένη μεταφέρεται με την πλαστική καρέκλα στο σπίτι της