Site icon NewsIT

Νίκαια: Οι καθημερινές απειλές του 36χρονου που βίασε τη γυναίκα του και ξυλοκόπησε την 9χρονη κόρη του

05.09.2024 | 11:22
Νίκαια: Οι καθημερινές απειλές του 36χρονου που βίασε τη γυναίκα του και ξυλοκόπησε την 9χρονη κόρη του

“Μπες μέσα μη σου γ@@@@ω ό,τι έχεις, μη μου σηκώνεις εμένα τη φωνή” ήταν κάποια από τα λόγια που άκουγε η 36χρονη γυναίκα από τη Νίκαια, η οποία βρήκε το θάρρος και κατήγγειλε τον κακοποιητή σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία και βιασμό τη Δευτέρα (26.8.2024).

Αυτήκοος μάρτυρας της ενδοοικογενειακής βίας που βίωνε η 36χρονη στη Νίκαια ανέφερε στο newsit.gr πως συχνά άκουγε απειλές και βρισιές που δεχόταν καθημερινά η γυναίκα από τον 36χρονο σύζυγό της.

“Θα πάω σε μια δουλειά και όταν γυρίσω θα δεις τι θα σου κάνω, δεν θα μου ξανασηκώσεις εμένα φωνή”, είναι μερικά από τα απειλητικά λόγια που συνήθιζε να λέει ο 36χρονος άντρας στη γυναίκα του, ο οποίος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία στις 26.08.2024 στη Νίκαια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, εκείνη την ημέρα o δράστης επέστρεψε στο σπίτι του μεθυσμένος και άρχισε να φέρεται πολύ άσχημα στη γυναίκα του, να τη βρίζει και να την απειλεί. Στη συνέχεια στράφηκε προς την 9χρονη κόρη του και αφού πρώτα την έβρισε χυδαία τη χτύπησε με μπουνιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού της. Μετά συνέχισε να μιλάει άσχημα στη γυναίκα του, να την προσβάλλει και την εξανάγκασε με απειλές και βία σε συνουσία χωρίς τη θέληση της.

“Αρκετά συχνά ακούγαμε εδώ φασαρίες και φωνές. Στα παιδιά μιλούσε άσχημα και έντονα, τα φώναζε και αυτά πολύ. Αυτός ο άνθρωπος έχει ένα περίεργο παρουσιαστικό, βγάζει κάτι άγριο και πολύ μαγκιά” τονίζει στο newsit.gr ο αυτήκοος μάρτυρας και προσθέτει ότι “η οικογένεια αυτή έχει δύο παιδάκια, ο άντρας είναι από την Αλβανία. Πρόκειται για ανθρώπους που δυσκολεύονται πολύ οικονομικά και νοικιάζουν μια παράγκα. Η κοπέλα δουλεύει και φροντίζει και τα παιδιά. Αυτός όλο φώναζε. Στο σπίτι τους δεν είδαμε ποτέ να έχουν κόσμο”.

Την επόμενη μέρα ο δράστης συνελήφθη με τις κατηγορίες του βιασμού, της εξύβρισης και της σωματικής βλάβης περί ενδοοικογενειακής βίας.

Η γυναίκα με τα δύο παιδιά φιλοξενήθηκε σε δομή της αστυνομίας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version