Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Νίκαια: Σοκ από τη νέα απόπειρα γυναικοκτονίας – Τον είχαν πιάσει 6 φορές και τελικά την μαχαίρωσε στην κοιλιά

Νίκαια: Σοκ από τη νέα απόπειρα γυναικοκτονίας – Τον είχαν πιάσει 6 φορές και τελικά την μαχαίρωσε στην κοιλιά

Ακόμα μία ιστορία ενδοοικογενειακής βίας αποκαλύφθηκε με τον πιο δραματικό τρόπο στη Νίκαια, καθώς ένας 57χρονος, μετά από 6 συλλήψεις, κυκλοφορούσε ελεύθερος και τελικά μαχαίρωσε στην κοιλιά την συνομήλικη γυναίκα του.

Η γυναίκα φαίνεται πως ζούσε έναν διαρκή εφιάλτη μέσα στο ίδιο της το σπίτι στη Νίκαια. Οι καταγγελίες γίνονταν η μία μετά την άλλη για ενδοοικογενειακή βία.

Μάλιστα γείτονες είπαν στο newsit.gr ότι η Αστυνομία είχε πάει στο σπίτι του ζευγαριού και την προηγούμενη εβδομάδα! Ωστόσο το κακό έγινε, με τον άνδρα να μαχαιρώνει τελικά την 57χρονη το βράδυ της Δευτέρας (27/5/24).

Η γυναίκα με καταγωγή από το Περού κάλεσε την Αστυνομία λέγοντας ότι την μαχαίρωσε ο 57χρονος Έλληνας.

«Μου έχει καρφώσει ένα μαχαίρι στην κοιλιά» είπε και έκλεισε το τηλέφωνο.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο όντως βρήκαν την 57χρονη μαχαιρωμένη και η γυναίκα μεταφέρθηκε αμέσως με ασθενοφόρο στο Τζάνειο νοσοκομείο. Ο δράστης είχε προλάβει να εξαφανιστεί, ωστόσο συνελήφθη λίγο αργότερα από άνδρες της ομάδας Δίας.

Η 6 συλλήψεις και η άρνηση για panic button

Από την έρευνα της Αστυνομίας, δεν άργησε να αποκαλυφθεί ότι ο άνθρωπος που έκανε την απόπειρα γυναικοκτονίας, είχε συλληφθεί 6 φορές μέσα σε μια τριετία. Όλες για ενδοοικογενειακή βία.

Συγκεκριμένα, είχε συλληφθεί μία φορά το 2021, δύο φορές το 2022 και 3 φορές το 2024. Περνούσε το αυτόφωρο και στη συνέχεια τον άφηναν ελεύθερο. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι την τελευταία φορά, η γυναίκα ερωτήθηκε ξανά αν επιθυμούσε να αποκτήσει panic button και να φιλοξενηθεί σε κάποια δομή ωστόσο εκείνη, απάντησε ξανά αρνητικά…

Με το μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Οι τελευταίες πληροφορίες για την γυναίκα λένε, πως μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο με το μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά, καθώς υπήρχε ο κίνδυνος αν αφαιρεθεί να τεθεί σε κίνδυνο η ζωή της.

Η γυναίκα ήταν σε σχετικά καλή κατάσταση και επικοινωνούσε με τους διασώστες. Ωστόσο οι επόμενες ώρες είναι καθοριστικές για την πορεία της υγείας της.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Πώποτας – Άρια Καλύβα, Γιάννα Σουλάκη, Έφη Φανάρα

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις