Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Νίκαια: Τα πρώτα λεπτά μετά τον αυτοτραυματισμό της γυναίκας από το Περού – Βίντεο ντοκουμέντο – Ένα σπίτι ρημαδιό

Νίκαια: Τα πρώτα λεπτά μετά τον αυτοτραυματισμό της γυναίκας από το Περού – Βίντεο ντοκουμέντο – Ένα σπίτι ρημαδιό

Τα πρώτα δραματικά λεπτά, λίγο μετά το τηλεφώνημα της γυναίκας από το Περού στις αρχές, όπου ισχυρίστηκε ότι την μαχαίρωσε ο πρώην άνδρας της στη Νίκαια το βράδυ της Δευτέρας (27.05.2024), φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Ωστόσο, η γυναίκα, όπως φάνηκε από την έρευνα, που διενήργησε ο ιατροδικαστής, αυτοτραυματίστηκε και μάλιστα δεν προέκυψε παρουσία του 57χρονου πρώην συζύγου της στο χώρο.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε το newsit.gr φαίνεται η άμεση κινητοποίηση των αρχών μετά το τηλεφώνημα που η 57χρονη γυναίκα ζητούσε βοήθεια από την αστυνομία.

Το περιστατικό έγινε σύμφωνα με τις αρχές στις 21:45 και στο βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας φαίνονται λίγα λεπτά μετά να περνάνε από την οδό Αρτέμιδος πέντε μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ.

Στις 21:54 το βράδυ της Δευτέρας (27.05.2024) φαίνεται μια ακόμα μηχανή της ΔΙΑΣ, και ακριβώς πέντε λεπτά αργότερα ένα ασθενοφόρο με χαμηλή ταχύτητα. Στις 22:01 που αναγράφεται στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας, ακόμα ένα ασθενοφόρο περνάει από την οδό, όπου έγινε το αιματηρό σκηνικό, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, στις 22:02 περνάει και ένα περιπολικό.

Δείτε το βίντεο 

Την ίδια ώρα, το newsit.gr φέρνει στο “φως” τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης στο σπίτι της οδού Αρτέμιδος στη Νίκαια. Οι φωτογραφίες του newsit.gr στο εξωτερικό μέρος του σπιτιού του πρώην ζευγαριού απεικονίζουν ένα τελείως σπίτι-ερείπιο. Σύμφωνα επίσης με κατοίκους της γειτονιάς τους στη Νίκαια, οι καυγάδες του πρώην ζευγαριού ήταν κάτι περισσότερο από συχνοί. Πριν έναν χρόνο όμως ο άντρας απόφασισε να φύγει και να χωρίσουν. Όπως μας λένε γείτονες, οι δύο τους γνωρίστηκαν στο ταξί που εργαζόταν ο 57χρονος ως οδηγός. Σύμφωνα με γείτονες, πριν σχεδόν δέκα χρόνια είχε πάρει ως πελάτισσα την 57χρονη που έχει καταγωγή από Περού.

Εκτοτε έμεινα μαζί στο σπίτι του στη Νίκαια αλλά δεν εξελίχθηκαν καλά τα πράγματα. Άρχισαν οι τσακωμοί και συχνά καλούσαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν για τα νέα στοιχεία της υπόθεσης στη Νίκαια την Εισαγγελέα κα Μαραγκάκη, η οποία διέταξε υποβολή προανακριτικού υλικού χωρίς σύλληψη του άνδρα και μετά το πέρας της νοσηλείας ακούσιο εγκλεισμό για την γυναίκα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Πάντως σε ό,τι αφορά στον 57χρονο, έχει συλληφθεί συνολικά έξι φορές για ενδοοικογενειακή βία, όμως κάθε φορά οδηγούνταν στο Αυτόφωρο, έβγαινε έξω και κυκλοφορούσε ελεύθερος. Η πρώτη, ήταν το 2021, δύο φορές είχε συλληφθεί το 2022 και τρεις φορές το 2024. Μάλιστα, την τελευταία φορά στις 27.04.2024 το θύμα ερωτήθηκε ξανά αν επιθυμούσε την τοποθέτηση κουμπί πανικού στο κινητό της και φιλοξενία σε δομή όμως και πάλι αρνήθηκε.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις