Συμβαίνει τώρα:
Ουρές χιλιομέτρων σε Κηφισό, Κηφισίας και Μεσογείων - Καθυστερήσεις σε Αττική Οδό και Αθηνών
Ελλάδα

Νόμιμη μετά από 23 χρόνια λειτουργίας η δημοτική συγκοινωνία του Πειραιά

Νόμιμη είναι πλέον η Δημοτική Συγκοινωνία του Πειραιά. Αν και λειτουργεί εδώ και 23 χρόνια δεν είχε την απαιτούμενη άδεια.

 ο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, ενέκρινε τη σχετική αδειοδότησή της και όπως δήλωσε ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης «το επόμενο βήμα είναι να προχωρήσουμε στον εκσυγχρονισμό του στόλου μας, προκειμένου σταδιακά, η Δημοτική μας Συγκοινωνία να αποτελείται από σύγχρονα και ασφαλή οχήματα».

Σήμερα η Δημοτική Συγκοινωνία του Πειραιά έχει εννέα οχήματα, έναντι 16 όταν ξεκίνησε τη λειτουργία της.

Ελλάδα

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κίνηση στους δρόμους: Ουρές χιλιομέτρων σε Κηφισό, Κηφισίας και Μεσογείων – Καθυστερήσεις σε Αττική Οδό και Αθηνών
Με πονοκέφαλο ξεκινά και αυτό το πρωινό για τους Αθηναίους οδηγούς. Ποιοι άλλοι δρόμοι του λεκανοπεδίου βρίσκονται στο «κόκκινο»
Κίνηση στους δρόμους
Ανανεώθηκε πριν 8 λεπτά