Site icon NewsIT

Ντέμη Γεωργίου: Πότε και που θα γίνει η κηδεία της σεφ – Ποια ήταν η «τελευταία» επιθυμία της

22.07.2024 | 21:50
Ντέμη Γεωργίου: Πότε και που θα γίνει η κηδεία της σεφ – Ποια ήταν η «τελευταία» επιθυμία της

Σαν βόμβα «έσκασε» η είδηση του θανάτου της Ντέμης Γεωργίου η οποία «έφυγε» από βακτηριακή λοίμωξη. Οι φίλοι της γνωστής σεφ και πρώην παίκτριας του Masterchef ανακοίνωσαν τη μέρα και το μέρος της κηδείας της.

Το τελευταίο «αντίο» θα πουν οι φίλοι και οι συγγενείς στην αγαπημένη τους Ντέμη Γεωργίου, η οποία «έσβησε» ξαφνικά στα 39 της. Συγκεκριμένα, ο κολλητός και κουμπάρος της σεφ, Θανάσης Καραχάλιος ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Tiktok και έκανε γνωστές τις λεπτομέρειες για την κηδεία της παίκτριας του Masterchef.

«Το Ντεμάκι μας “έφυγε” είμαστε εδώ για να σας πούμε που θα έρθετε αν θέλετε για να την αποχαιρετήσετε μαζί μας. Την Πέμπτη 25 Ιουλίου και 12 το μεσημέρι, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών μπορείτε να έρθετε και εσείς στην κηδεία», ενημέρωσαν οι δύο φίλοι της άτυχης σεφ.

Και πρόσθεσαν: «Η επιθυμία της ήταν να είμαστε όλοι ντυμένοι στα λευκά. Θα ήταν χαρά μας να φορέσετε κάτι λευκό και να έρθετε να την αποχαιρετήσετε. Όλοι όσοι την έχετε γνωρίσει αλλά και όσοι την ξέρετε από τα social media της. Επίσης η Ντέμη θα ήθελε αντί στεφάνων να κάνετε μία δωρεά στα αδέσποτα ζώα της Πάρου.

@archi43718 Πέμπτη 25, Ιουλίου και ώρα 12 στο πρώτο νεκροταφείο Αθηνών θα Τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία της Δήμητρας Γεωργίου 🙏🕊️🙏🕊️ #foryoupage❤️❤️ #foryou #fyp #love #funeral @Demmy P. Georgiou @miougatopoulos @ΣΚ@ΣΚΑΪ TVN@ANT1e@Mega TVt@startva@zappit.grP@OPENTVGRn@Andriana Manettar@ertofficialR@ERT NEWSl@AlfaTV ♬ πρωτότυπος ήχος – Archi 🧿 Άρτζι 🧿

Σας περιμένουμε.. όχι εμείς. Σας περιμένει η Ντέμη», είπαν κλείνοντας το βίντεο εμφανώς συγκινημένοι οι φίλοι της.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version