Ελλάδα

“Ντου” του Ρουβίκωνα στο Μέγαρο Μαξίμου!

- Πέταξαν τρικάκια στην αυλή του Μαξίμου
- Προσήχθησαν 14 άτομα και λίγες ώρες αργότερα αφέθηκαν ελεύθερα
- Τρία μέλη του Ρουβίκωνα προσπάθησαν να εισβάλουν στον προαύλιο χώρο

Συναγερμός στο Μέγαρο Μαξίμου, όταν λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι έκανε “ντου” ομάδα του Ρουβίκωνα. Δεκατέσσερα άτομα κατέβηκαν ανενόχλητα την Ηρώδου Αττικού και έφτασαν έξω από το Μαξίμου, όπου πέταξαν τρικάκια που έγραφαν “ραντεβού στα βρυξελλάδικα”, “όχι στα παλιά και νέα μνημόνια”, “τη λύση θα δώσει ο ένοπλος λαός”.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, τρία μέλη του Ρουβίκωνα προσπάθησαν να εισβάλουν στον προαύλιο χώρο, αλλά τους σταμάτησαν αστυνομικοί.

Τα 14 άτομα προσήχθησαν άμεσα και λίγες ώρες αργότερα αφέθηκαν ελεύθερα.

Σε κείμενο που αναρτήθηκε στο indymedia αναφέρονται τα εξής:

“Σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι, μέλη της συλλογικότητας μας εισέβαλαν στον προαύλιο χώρο του μεγάρου Μαξίμου ανοίγοντας πανό και πετώντας τρικάκια.

Συγκεκριμένα 4 συντρόφισσες και σύντροφοι μπήκαν στον προαύλιο χώρο υπερπηδώντας την περίφραξη και έφτασαν ως την εσωτερική πόρτα του μεγάρου.

Έγιναν δεκατέσσερις προσαγωγές και μερικές ώρες αργότερα αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι.
ΥΓ: η συγκεκριμένη δράση αφιερώνεται σε όσους διαδηλωτές κατά καιρούς ξυλοκοπήθηκαν από τις δυνάμεις καταστολής στη προσπάθεια να προσεγγίσουν το μέγαρο Μαξίμου για να διαμαρτυρηθούν”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βρέθηκαν οστά και κρανίο σε δύσβατο σημείο στα Ιωάννινα – Φαίνεται πως ανήκουν στον Σλοβάκο φοιτητή που είχε εξαφανιστεί το περσινό καλοκαίρι
Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως τα οστά ανήκουν στον 23χρονο Σλοβάκο φοιτητή ο οποίος είχε εξαφανιστεί το καλοκαίρι του 2024
Ιωάννινα
Με πλούσιο ποινικό παρελθόν ο 42χρονος Αιγύπτιος που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στην Καλλιθέα – Ήταν καταχωρημένος με 5 διαφορετικά επίθετα
Ούτε με 1, ούτε με 2, αλλά με 5 διαφορετικά επίθετα ήταν καταχωρημένος στη βάση δεδομένων των ελληνικών αρχών ο 42χρονος Αιγύπτιος. Την...
Ο 42χρονος που δολοφονήθηκε στην Καλλιθέα 4