Ελλάδα

Ντροπή και οδύνη! Άλλο ένα μικρό παιδί ξεψύχησε εξαιτίας του λουκέτου στο νοσοκομείο Αγία Σοφία

- Πρόκειται για ένα νήπιο το οποίο έχασε τη ζωή του στις 27 Φεβρουαρίου - Το όνομά του Ηλίας
- Επειδή είναι κλειστή η Καρδιοχειρουργική Κλινική του Αγία Σοφία οι γονείς αναγκάστηκαν να βρεθούν στο Ωνάσειο
- Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθήνας αποκαλύπτει πως αυτό είναι το 8ο θύμα εξαιτίας του λουκέτου στο Αγία Σοφία
- Το ειδικό Κέντρο του νοσοκομείου Αγία Σοφία έχει κλείσει εδώ και περίπου 2 χρόνια

Εγκληματική αποδεικνύεται η αδιαφορία των υπευθύνων του υπουργείου Υγείας να ανοίξουν και πάλι την Καρδιοχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία, με αποτέλεσμα άλλο ένα νήπιο να χάσει τη ζωή του επειδή δε χειρουργήθηκε στο Ωνάσειο, όπως αποκαλύπτει το IATROPEDIA.

Σε ζωές μικρών παιδιών κοστίζει το λουκέτο στην Καρδιοχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία καθώς στις 27 Φεβρουαρίου άλλο ένα μικρό παιδί έχασε τη ζωή του επειδή δεν αντιμετωπίσθηκε έγκαιρα από το Ωνάσειο στο οποίο πηγαίνουν πλέον αναγκαστικά οι γονείς μετά το λουκέτο στο Αγία Σοφία. Όπως κατήγγειλε ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων με Συγγενείς Καρδιοπάθειες, το παιδί αποτελεί το 8ο θύμα αυτής της υπόθεσης.

Το νέο θύμα ονομάζεται Ηλίας και σύμφωνα με καταγγελία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και στον Ιατρικό Σύλλογο της Αθήνας, το παιδί πέθανε στις 27 Φεβρουαρίου επειδή δε χειρουργήθηκε από το Ωνάσειο την ώρα που έπρεπε ενώ δε δόθηκε και η άδεια να ταξιδέψει ελληνικής καταγωγής γιατρός που ζει στην Ελβετία και είναι εξειδικευμένος, να έρθει στο Ωνάσειο για να το χειρουργήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙATROPEDIA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το “λουκέτο” στην καρδιοχειρουργική κλινική του Αγία Σοφία στοίχισε τη ζωή σε μικρά παιδιά

Νοσοκομειακοί γιατροί: Ή πληρώνετε ή κόβουμε τις εφημερίες – Έρχονται μαύρες μέρες στο ΕΣΥ

Τρία νοσοκομεία στην Αθήνα στα όρια τους πριν γίνουν εστίες μόλυνσης

Απροετοίμαστα τα νοσοκομεία για την πλημμύρα! Αδιάβαστος ο υπουργός

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ένταση στον Ιανό, σε εκδήλωση για τα Τέμπη: «Έξω οι αλήτες» από τον Καραμπελιά, πέταξαν τρικάκια εναντίον του
Η εκδήλωση είχε ως θέμα «την πολιτική τυμβωρυχία των Τεμπών» και ξεκίνησε με ομιλία του Γιώργου Καραμπελιά, εναντίον του οποίου ακούστηκαν συνθήματα
Συνθήματα έξω από τον Ιανό
Ανανεώθηκε πριν 4 ώρες
«Πιθανότατα η “ροζ” καταγγελία έγινε από πρώην της», λέει το περιβάλλον της 26χρονης αστυνομικού – «Έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση»
Η αστυνομικός καταγγέλθηκε ότι πηγαίνει με άδεια σε ροζ ραντεβού στο Ντουμπάι - «Συκοφαντικές και ψευδείς καταγγελίες», δηλώνει η δικηγόρος της
ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 3