Site icon NewsIT

Ο Αλκιβιάδης Στεφανής ανέλαβε καθήκοντα στο Άγιο Όρος – «Δεσμεύομαι στη συνέχιση της ακτινοβολίας του Ιερού Τόπου»

21.08.2024 | 17:03
Ο Αλκιβιάδης Στεφανής ανέλαβε καθήκοντα στο Άγιο Όρος – «Δεσμεύομαι στη συνέχιση της ακτινοβολίας του Ιερού Τόπου»

Τη βούλησή του να συμβάλλει «στη συνέχιση και επαύξηση της παγκόσμιας ακτινοβολίας του Ιερού Τόπου, με την επίδραση και αποδοχή που δικαίως του ανήκει», εκφράζει στη δήλωση του ο νέος διοικητής του Αγίου Όρους, Αλκιβιάδης Στεφανής κατά την επίσημη υποδοχή του σήμερα (21.08.2024) και εγκαθίδρυση του στις Καρυές.

«Δεσμεύομαι ότι θα συνεργαστώ με την Ιερά Κοινότητα και τον πνευματικό ηγέτη, τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη, με σεβασμό στο απ’ αιώνων καθεστώς και στην αποστολή του Αγίου Όρους», σημειώνει ο Αλκιβιάδης Στεφανής.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλκιβιάδη Στεφανή:

 «Με ιδιαίτερη τιμή και αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω την αποστολή μου ως Διοικητής του Αγίου Όρους, φάρου της Ορθοδοξίας, της παράδοσης και του πολιτισμού.

Ευχαριστώ την Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους για τη θερμή υποδοχή. Μοναδικός σκοπός μου είναι να υπηρετήσω την Αθωνική Πολιτεία και να συμβάλλω στη συνέχιση και επαύξηση της παγκόσμιας ακτινοβολίας του Ιερού Τόπου, με την επίδραση και αποδοχή που δικαίως του ανήκει.

Δεσμεύομαι ότι θα συνεργαστώ με την Ιερά Κοινότητα και τον πνευματικό ηγέτη, τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη, με σεβασμό στο απ’ αιώνων καθεστώς και στην αποστολή του Αγίου Όρους».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version