Σάββατο, 29 Ιουν.
32oC Αθήνα

Ο Απόστολος Λύτρας θα ζητήσει την αποφυλάκισή του με βραχιολάκι, τι θα υποστηρίξει

Ο Απόστολος Λύτρας θα ζητήσει την αποφυλάκισή του με βραχιολάκι, τι θα υποστηρίξει

Ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας παραμένει για 6η ημέρα στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ καθημερινές είναι οι φραστικές επιθέσεις που δέχεται από συγκρατούμενούς του.

Με στενούς συνεργάτες του ο Απόστολος Λύτρας από τις φυλακές Κορυδαλλού ετοιμάζει την αίτηση αποφυλάκισης που θα πρέπει να κατατεθεί το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (28/06/2024).

Στη αίτηση θα προσπαθήσει να πείσει ότι δεν παραβίασε τους περιοριστικούς όρους και είναι πιθανό να ζητήσει την αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης, με τον όρο του κατ’ οίκον περιορισμού με βραχιολάκι.

Μέσα στη φυλακή, ο Απόστολος Λύτρας περνά το μεγαλύτερο μέρος κάθε ημέρας στο κελί του. Αποφεύγει να προαυλίζεται και να κυκλοφορεί στους διαδρόμους, ειδικά μετά τη λεκτική επίθεση που δέχτηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (24/06/2024) από συγκρατούμενό του, έναν άντρα που χρεώνει στον Απόστολο Λύτρα καταδικαστική απόφαση σε βάρος του.

«Δεν επουλώνεται το τραύμα της ψυχής»

Την ίδια στιγμή, η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα τρέχει ήδη τις διαδικασίες του διαζυγίου. Η σχέση τους, όπως αποκαλύπτεται, περνούσε κρίση εδώ και μήνες. Κανένας όμως δεν μπορούσε να φανταστεί την τροπή που θα έπαιρναν τα πράγματα.

«Έχει νάρθηκα στο χέρι, έχει ακόμα πόνους παντού, υποφέρει. Το κεφάλι της είναι χτυπημένο παντού, πονάει. Όσο περνάνε οι μέρες, το τρομακτικό της εικόνας περνάει, αυτό που δεν θα περάσει ποτέ είναι το τραύμα στην ψυχή της», αναφέρει το περιβάλλον της 37χρονης δικηγόρου.

Σύμφωνα με το στενό της περιβάλλον, η δικηγόρος εμφανίζεται έντονα ενοχλημένη από τις διαρροές και τις κινήσεις που έγιναν μετά τον ξυλοδαρμό της μιλώντας για δολοφονία χαρακτήρα.

«Ο Λύτρας προσπάθησε να στρέψει την κατάσταση αλλού, βρέθηκε εκεί που βρέθηκε και προκάλεσε και στα παιδιά τους και στον εαυτό του και στην Σοφία και σε όλους, μεγαλύτερη ζημιά. Για να κάνει ζημιά στην Σοφία δεν λέει κανείς την αλήθεια και αυτό είναι το φοβερό».

Ο 52χρονος ποινικολόγος έμαθε με ανακούφιση ότι δεν θα πραγματοποιηθεί ο προγραμματισμένος πλειστηριασμός του ακινήτου του, στο Πάτημα Χαλανδρίου, όπου διαμένουν τα τελευταία χρόνια η πρώην σύζυγος με τα δύο παιδιά που είχε αποκτήσει με τον γνωστό δικηγόρο.

Η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα αναμένεται να οδηγηθεί αύριο, Πέμπτη (27/06/2024) στο αυτόφωρο μετά από μήνυση της δικηγόρου και συζύγου του ποινικολόγου, κατηγορούμενη για διατάραξη οικιακής ειρήνης και απειλή.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις