Ελλάδα

Ο Αρκάς απαντάει με ένα σκίτσο στις φήμες ότι πέθανε

Τις τελευταίες ημέρες υπήρχαν φήμες στο Διαδίκτυο ότι ο Αρκάς έχει πεθάνει, με τον ίδιο να δίνει σήμερα (7.11.23) την απάντησή του.

Με ένα σκίτσο λοιπόν, όπως κάνει κάθε φορά που σχολιάζει την επικαιρότητα, ο Αρκάς αποφάσισε ν’ απαντήσει στις φήμες που τον θέλουν να έχει πεθάνει. 

Στο νέο σκίτσο του υπάρχει ένας τάφος και η πλάκα γράφει πάνω το όνομα του Αρκά. Ο τάφος, δε, έχει και εκτυπωτή που αναπαράγει ένα από τα προηγούμενα σκίτσα του.

«Τα σόσιαλ ανακάλυψαν το καλά κρυμμένο μυστικό: ο Αρκάς έχει πεθάνει. Τα σκίτσα εδώ και καιρό δεν είναι δικά του. Σ’ αυτό όμως κάνουν λάθος. Τα σκίτσα είναι πάντα του Αρκά», γράφει.

Δείτε το: 

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Υπάλληλος της Εφορείας Αρχαιοτήτων στα κυκλώματα αρχαιοκαπηλίας που εξαρθρώθηκαν στη βόρεια Ελλάδα - Έσκαβαν και κοντά στον Τύμβο Καστά
Η αστυνομία είχε ενημερωθεί ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2024 για τη δράση των κυκλωμάτων, που μάλιστα χρησιμοποιούσαν κωδικές ονομασίες
Περιπολικό της ΕΛΑΣ
Εθνική Πινακοθήκη: Βάσια Παναγοπούλου, Γιάννης Ζουγανέλης, Χάρης Ρώμας μιλούν για τον βανδαλισμό των έργων τέχνης από βουλευτή της «Νίκης»
Φουντώνει ο δημόσιος διάλογος μετά το περιστατικό που σημειώθηκε μέσα στην Εθνική Πινακοθήκη, με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της «Νίκης»,...
Εθνική Πινακοθήκη: Βάσια Παναγοπούλου, Γιάννης Ζουγανέλης, Χάρης Ρώμας μιλούν για τον βανδαλισμό των έργων τέχνης από βουλευτή της «Νίκης»