Site icon NewsIT

Ο Δημήτρης Κουρέτας μηνύει τον Αχιλλέα Μπέο – «Δάκρυσα» απαντά ο δήμαρχος Βόλου

04.09.2024 | 15:00
Ο Δημήτρης Κουρέτας μηνύει τον Αχιλλέα Μπέο – «Δάκρυσα» απαντά ο δήμαρχος Βόλου

Μήνυση για απειλή, συκοφαντική δυσήμιση και εξύβριση κατέθεσε κατά του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, ο περιφερειάρχης Μαγνησίας, Δημήτρης Κουρέτας, για την υπόθεση των νεκρών ψαριών στον Παγασητικό.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Δημήτρη Κουρέτα, Νίκο Παπαπέτρου, η μήνυση υποβλήθηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου «με προσβολές και συκοφαντίες» προς τον Περιφερειάρχη, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τα νεκρά ψάρια.

Ο δήμαρχος Βόλου αποκάλεσε τον Περιφερειάρχη, μεταξύ άλλων, «νούμερο», «πολιτικό απατεώνα» και «νεκροθάφτη ψαριών».

Σύμφωνα με τη μήνυση, ζητείται από την Εισαγγελία η ποινική δίωξη της δημοτικής αρχής του Βόλου, «για τα ποινικά αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης, και μάλιστα δημόσια, της εξύβρισης και μάλιστα δημόσια, της απειλής κατά του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και της διέγερσης σε διάπραξη βιαιοπραγίας και οπωσδήποτε πλημμελημάτων ή ακόμη και κακουργημάτων (σωματικές βλάβες), εκθέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη, αλλά και τη σωματική ακεραιότητα των υπαλλήλων του Οργανισμού Λιμένος».

Η απάντηση Μπέου

«Μόλις μ’ ενημέρωσαν ότι ο Κουρέτας υπέβαλε μήνυση εναντίον μου. Και δάκρυσα. Καθημερινά εκατοντάδες ή και χιλιάδες υποβάλλονται σ’ όλη τη χώρα», αναφέρει σε ανάρτησή του ο κ. Μπέος, σχολιάζοντας τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο κ. Κουρέτας.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version