Site icon NewsIT

Ο εισαγγελέας παίρνει το νεογέννητο από τους Παλαιοχριστιανούς: «Θα πάμε στον Άρειο Πάγο»

04.09.2024 | 17:48
Ο εισαγγελέας παίρνει το νεογέννητο από τους Παλαιοχριστιανούς: «Θα πάμε στον Άρειο Πάγο»

«Τη μπέμπα μπορώ να τη δω μόνο κάποιες ώρες για έναν θηλασμό και τίποτα άλλο. Υπάρχει εισαγγελική διάταξη από την κοινωνική λειτουργό. Ακόμα και καλά να ήταν η μπέμπα σήμερα δε θα μπορούσα να την πάρω» είπε στο LiveNews η Παλαιοχριστιανή για το μωρό, που έφερε στον κόσμο πριν από λίγες ημέρες.

Η γυναίκα γέννησε το μωρό εκτός νοσοκομείο με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει τόσο η δική της ζωή όσο και το νεογέννητο κοριτσάκι που έφερε στον κόσμο, το οποίο νοσηλεύεται ακόμα με κάποια προβλήματα υγείας. Ακόμα πάντως και αν το μωρό βγει από το νοσοκομείο, θα μεταφερθεί σε κάποια δομή και δε θα δοθεί στην οικογένειά του.

«Το παιδάκι είναι υγιέστατο. Σήμερα η σύζυγός μου που το είδε από κοντά, το αεροβάπτισε. Μία μάνα αυτή τη στιγμή δε μπορεί να πάρει το παιδί της… Η εισαγγελική απόφαση δε μας έχει κοινοποιηθεί οπότε για ποιο πράγμα εμείς να απολογηθούμε; Ο δικηγόρος μου, μου είπε ότι αύριο θα κάνει κάποιες νομικές κινήσεις στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου γιατί δε μπορεί να επικαλείται το νοσοκομείο μία εισαγγελική διάταξη που δε μας έχει κοινοποιηθεί».

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτιμάται από τις κοινωνικές υπηρεσίες ότι το περιβάλλον που ζει η οικογένεια δεν είναι ασφαλές για να πάει εκεί το μωράκι ενώ κινδύνευσε η ζωή του επειδή γεννήθηκε εκτός νοσοκομείου.

«Εγώ τη βλέπω υγιέστατη» επιμένει η μητέρα για το μωρό της. Η ίδια λέει, πως όπου και να πάνε την μικρούλα, εκείνη θα στηθεί απ’ έξω και δε θα φεύγει.

Την ίδια ώρα, ο πατέρας αποκαλύπτει ότι ετοιμάζονται και «κοινωνικές δράσεις» για την υπόθεση αυτή.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια δε ζει πια στα αυτοσχέδια λαγούμια που την είχαμε γνωρίσει αλλά σε κάποια περιοχή της Αττικής. Ωστόσο και πάλι, δε φαίνεται να ζει σε περιβάλλον που θα μπορούσε να μείνει ένα νεογέννητο…

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version