Παρασκευή, 6 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος γιόρτασε το σύμφωνο συμβίωσης με τη σύντροφό του Όλγα Νάσση

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος γιόρτασε το σύμφωνο συμβίωσης με τη σύντροφό του Όλγα Νάσση
ΦΩΤΟ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Το σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψαν γιόρτασαν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και η Όλγα Νάσση, σε μία ζεστή και οικογενειακή εκδήλωση. Το παρών έδωσαν τα τρία παιδιά του πρώην υπουργού, καθώς και τα δύο παιδιά της συντρόφου του, τα οποία έφτασαν από την Ιταλία ειδικά για την περίσταση.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, νυν βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Ευκλείδης Τσακαλώτος και η γνωστή ανθρωπολόγος, Όλγα Νάσση, επέλεξαν να διοργανώσουν τη γιορτή τους για το σύμφωνο συμβίωσής τους σε ένα εστιατόριο στον Κολωνό, όπου υποδέχτηκαν τους φίλους και τους στενούς τους συγγενείς, όπου ξεχώριζαν φυσικά τα πέντε παιδιά του ζεύγους.

Για τη μουσική επένδυση της βραδιάς, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και η Όλγα Νάσση επέλεξαν ρεμπέτικα και παραδοσιακά από τη νότια Ιταλία, συνδυάζοντας δύο αγαπημένες τους μουσικές παραδόσεις. Η επιλογή αυτή ενθουσίασε τους καλεσμένους, δημιουργώντας μία ζωντανή και χαρούμενη ατμόσφαιρα.

Η εκδήλωση κύλησε με σεμνότητα και ζεστασιά, αντανακλώντας τον αυθεντικό και φιλικό χαρακτήρα του ζευγαριού, που γιόρτασε αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής του, έχοντας δίπλα τούς ανθρώπους που αγαπούν.

φωτογραφίες: Eurokinissi (Γιώργος Κονταρίνης)

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις