Ελλάδα

O καιρός σήμερα Τετάρτη και Πέμπτη 27/04/2017

Ο καιρός σήμερα Τετάρτη [26/04/2017] και αύριο, Πέμπτη 27/04/207 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και όλη την υπόλοιπη χώρα. Δείτε τι προβλέπει η ΕΜΥ για τον καιρό, για σήμερα Τετάρτη 26.04.2017.

Καιρός ΑθήναΚαιρός Θεσσαλονίκη σήμερα Τετάρτη 26.04.2017 και αύριο Πέμπτη 27/04/2017. Ο καιρός για σήμερα Τετάρτη 26/04/2017, σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και ολόκληρη τη χώρα. Αν και δεν θα λείψουν το πρωί κάποιες ομίχλες ο καιρός για σήμερα αναμένεται καλός χωρίς βροχές και κρύο. Αντίθετα το θερμόμετρο ανεβαίνει, αν και το βράδυ πάλι θα χρειάζεται… ζακέτα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ.

Καιρός Αθήνα: αίθριος.Ανεμοι: μεταβλητοί ασθενείς.Θερμοκρασια: από 09 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός Θεσσαλονίκη: γενικά αίθριος.Ανεμοι: ασθενείς και το μεσημέρι – απόγευμα νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 07 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Καιρός σε Μακεδονία, Θράκη: γενικά αίθριος. Ανεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 06 έως 24 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός σε Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησο: γενικά αίθριος. Ανεμοι: νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 08 ως 24 βαθμούς κελσίου. Στη Ήπειρο η ελάχιστη τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο: αίθριος.Ανεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 06 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Καιρός σε Κυκλάδες, Κρήτη: γενικά αίθριος. Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 11 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Καιρός σε Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: αίθριος. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 11 έως 23 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός αύριο Πέμπτη 27-04-2017: αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις στην Ήπειρο και τη δυτικήΜακεδονία τις απογευματινές ώρες.Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και στα νοτιοανατολικάΒορειοδυτικοί με την ιδία ένταση.Θερμοκρασια: σε μικρή άνοδο κυρίως στα ηπειρωτικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συμμορία «χτύπησε» δεκάδες ναούς της Λάρισας και έκλεψε τάματα και καμπάνες - Ανάμεσά τους ένας ανήλικος
Οι δράστες έκαναν 49 προσπάθειες κλοπών, εκ των οποίων 39 σε ναούς της Λάρισας, από μια σε εκκλησίες στα Τρίκαλα και τη Θεσσαλονίκη και οκτώ σε καταστήματα, επιχειρήσεις και ένα συνεταιρισμό
Εκκλησία 3