Κυριακή, 18 Αυγ.
31oC Αθήνα

Ο καιρός τα Χριστούγεννα

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
 
Χριστούγεννα με το…κοντομάνικο, αλλά και επιδείνωση από…
την Κυριακή προβλέπουν οι μετεωρολόγοι. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουν όσοι προγραμματίζουν να πάρουν το δρόμο της επιστροφής την Κυριακή, αφού θα εκδηλωθούν ακόμη και καταιγίδες, κυρίως στη Δυτική Ελλάδα, την Μακεδονία και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Οι άνεμοι δεν αναμένεται να προκαλέσουν προβλήματα στις ακτοπλοϊκές γραμμές, αν και θα φτάσουν τοπικά και τα 7 μποφόρ.
 
Πιο αναλυτικά:
 
Στην Αθήνα ανήμερα των Χριστουγέννων και το Σάββατο θα υπάρχει συννεφιά, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς. Από την Κυριακή όμως οι άνεμοι θα γίνουν βόρειοι φέρνοντας μπόρες -κυρίως τη Δευτέρα- ενώ ο υδράργυρος θα πέσει κατά 6 με 7 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αύριο υπάρχει περίπτωση παροδικών βροχών, η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 11 ως 15 βαθμούς, αλλά την Κυριακή θα πέσει γύρω στους 4 βαθμούς, ενώ βροχές θα εκδηλωθούν την Κυριακή και τη Δευτέρα.
Στη Λάρισα η ελάχιστη θερμοκρασία αύριο και το Σάββατο θα είναι γύρω στους 12 βαθμούς και η μέγιστη γύρω στους 18 με 19. Την Κυριακή και τη Δευτέρα θα βρέξει, ενώ ο υδράργυρος θα κάνει βουτιά, με την μέγιστη θερμοκρασία να μην περνά τους 12 βαθμούς.
Στα Ιωάννινα από αύριο και μέχρι τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι βροχερός, ενώ από μεθαύριο αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας.
Στην Πάτρα ανήμερα των Χριστουγέννων η θερμοκρασία θα φλερτάρει με τους 20 βαθμούς, την Κυριακή και τη Δευτέρα αναμένεται ισχυρή βροχόπτωση, ενώ η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς.
Στα νησιά του Αιγαίου οι νοτιάδες θα ανεβάσουν την θερμοκρασία στους 22 βαθμούς από αύριο, το Σάββατο θα πνέουν ισχυροί άνεμοι μέχρι 7 μποφόρ, ενώ την Κυριακή και τη Δευτέρα αναμένονται βροχές, κατά τόπους ισχυρές.
Στα 
νησιά του Ιονίου ο καιρός θα είναι βροχερός από αύριο και μέχρι τη Δευτέρα.
Στην Κρήτη θα επικρατεί συννεφιά και θερμοκρασία θα κυμαίνεται από τους 15 μέχρι τους 19 βαθμούς, ενώ υπάρχει περίπτωση να βρέξει το Σάββατο και τη Δευτέρα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε