Ελλάδα

O καιρός της Πρωτοχρονιάς: Χιόνια ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας

Με χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνια θα γίνει η υποδοχή του 2016 στο σύνολο της χώρας καθώς απο τα ξημερώματα της Πέμπτης ο υδράργυρος θα κάνει "βουτιά" αλλάζοντας ραγδαία το ανοιξιάτικο σκηνικό του καιρού των τελευταίων ημερών.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του διευθυντή προγνώσεων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, Αντώνη Λάλου, για το Newsit, η κακοκαιρία θα ξεκινήσει τα ξημερώματα της Πέμπτης και θα κλιμακωθεί μέχρι το Σάββατο όπου και τα χιόνια θα περιοριστούν στα ορεινά της χώρας.

Οι χιονοπτώσεις θα αγγίξουν τα πεδινά της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας αλλα και την Πελοπόννησο ενώ στην Αττική θα το “στρώσει” στα Βόρεια Προάστια χωρίς να αποκλείεται να δούμε νιφάδες και στο κεντρο της Αθήνας.

Κύριο χαρακτηριστικό του καιρού,εκτός απο τα χιόνια,θα είναι οι χαμηλές θερμοκρασίες με τον κ.Λάλο να κάνει λόγο για παγετό που πρέπει να προσεχθεί απο όσους κυκλοφορήσουν το διήμερο της Πρωτοχρονιάς. 

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έως 30 βαθμούς θα δείξει το θερμόμετρο τη Μεγάλη Πέμπτη - Τοπικές βροχές και καλοκαιρινές θερμοκρασίες την Κυριακή του Πάσχα
Αύριο η πιο ζεστή ημέρα της Μεγάλης Εβδομάδας - Μελαγχολικός ο καιρός την Μεγάλη Παρασκευή, με βροχές θα ψήσουν τον Οβελία στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά και κυρίως στα ορεινά
Βροχή