Πέμπτη, 4 Ιουλ.
29oC Αθήνα

«Ο Λευτέρης Αυγενάκης με έβρισε και με απείλησε» – Τι είπε ο υπάλληλος του αεροδρομίου που δέχτηκε την επίθεση του βουλευτή

«Ο Λευτέρης Αυγενάκης με έβρισε και με απείλησε» – Τι είπε ο υπάλληλος του αεροδρομίου που δέχτηκε την επίθεση του βουλευτή

«Με έβρισε και με απείλησε». Με αυτά τα λόγια ο 22χρονος υπάλληλος του αεροδρομίου «Ελευθερίου Βενιζέλου» περιέγραψε όλα όσα έγιναν με τον βουλευτή Ηρακλείου και πρώην υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 τα πρώτα λόγια του υπαλλήλου ήταν τα εξής: «Ήταν εκτός εαυτού, με έβρισε, με απείλησε και μου προκάλεσε φόβο και ανησυχία».

Όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη (3.7.2024) ο υπάλληλος κατέθεσε μήνυση εις βάρος του Λευτέρη Αυγενάκη, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για ακόμα ένα βίντεο που δείχνει όλη την επίθεση που εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός στον εργαζόμενο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Λευτέρης Αυγενάκης έχασε την πτήση για Ηράκλειο και προσπάθησε να πείσει τους υπαλλήλους να τον αφήσουν να επιβιβαστεί. 

Ο Αυγενάκης μπήκε πίσω από τον γκισέ και εξαγριωμένος κινήθηκε κατά του υπαλλήλου, αρπάζοντας το τηλέφωνο, ενώ στη συνέχισε την επιθετική συμπεριφορά.

 

Αρχικά είχε γίνει καταγγελία της ΟΣΕΥΠΕ το απόγευμα της Τρίτης, ενώ το πρωί της Τετάρτης διέρρευσε και σχετικό βίντεο που δείχνει τη βίαιη συμπεριφορά Αυγενάκη.

Μάλιστα, στην ίδια εκπομπή τονίστηκε πως παρά το γεγονός πως υπουργοί και βουλευτές έγιναν αποδέκτες της ίδιας καταγγελίας το απόγευμα της Τρίτης (στις 19:30), δεν αντέδρασαν παρά μόνο μετά την Τετάρτη το πρωί, οπότε και κυκλοφόρησε το σχετικό βίντεο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις