Τρίτη, 20 Αυγ.
29oC Αθήνα

Ο Μπόρις Τζόνσον απολαμβάνει τις διακοπές του στην Εύβοια, ποια είναι η αγαπημένη του παραλία

Ο Μπόρις Τζόνσον απολαμβάνει τις διακοπές του στην Εύβοια, ποια είναι η αγαπημένη του παραλία

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην αγαπημένου του  Εύβοια κάνει τις διακοπές του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον.

Ο Μπόρις Τζόνσον βρίσκεται εδώ και είκοσι μέρες στο δήμο Καρύστου, μαζί με την σύζυγό του και τα παιδιά του, οπού απολαμβάνει και φέτος τις καλοκαιρινές διακοπές στο Νημποριό στην Εύβοια.

Μάλιστα ο Μπόρις Τζόνσον έχει γυρίσει σχεδόν όλη την περιοχή, έχει επισκεφτεί την Κάρυστο, το Μαρμάρι και απόψε (19/08/2024) πήγε για φαγητό στα Νέα Στύρα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr, δηλώνει ερωτευμένος με το νησί της Εύβοιας. Ο Μπόρις Τζόνσον έχει έρθει στη χώρα μας με την ιδιωτική του ασφάλεια.

Λατρεύει τις παραλίες της Εύβοιας, αλλά μία είναι η αγαπημένη του. Πρόκειται για την παραλία Νημποριό στην Εύβοια, όπου σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος όταν έφτασε στο γραφικό παραθαλάσσιο χωριό του δήμου Καρύστου, «είναι μια από τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα».

Το Νημποριό είναι ένας μικρός σχετικά κόλπος στην Εύβοια, ανάμεσα στα Στύρα και το Μαρμάρι, απέναντι από το Μαραθώνα. Η φυσική ομορφιά του Νημποριού, ο «αμόλυντος» από τον σύγχρονο πολιτισμό χαρακτήρας του, η καθαρή θάλασσα, η γαλήνη και η ηρεμία του, τράβηξαν το ενδιαφέρον φυσιολατρών από τη Αθήνα, που το επισκέπτονταν όλο και πιο συχνά από τα τέλη της δεκαετίας του 50′ και τις αρχές του 60′.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις