Ελλάδα

Ο Μπόρις Τζόνσον στα επείγοντα του νοσοκομείου Καρύστου: Οι φωτογραφίες με τους γιατρούς

Στο νοσοκομείο της Καρύστου βρέθηκε σήμερα το απόγευμα (25.08.2024) ο Μπόρις Τζόνσον.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, έσπευσε στο νοσοκομείο στην Κάρυστο καθώς ο 6χρονος γιος του χρειαζόταν ράμματα μετά από από ατύχημα που είχε.

Οι εφημερεύοντες γιατροί και οι νοσηλευτές του νοσοκομείου, φρόντισαν τις πληγές του 6χρονου παιδιού με τον πρώην πρωθυπουργό να τους ευχαριστεί για τις υπηρεσίες τους.

Για την περιπέτεια του Μπόρις Τζόνσον και της οικογένειάς του, ανέβασε tweet και ο Έλληνας υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

«Σήμερα το μεσημέρι Κυριακή 25/08/2024 επισκέφθηκε το τμήμα επειγόντων περιστατικών του ΓΝ-ΚΥ Καρύστου ο πρώην Πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, συνοδεύοντας τον γιο του ηλικίας 6 ετών, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες που χρειάσθηκε μετά από τραυματισμό.

Τον φροντίσαμε, όπως κάνουμε για όλους μας τους ασθενείς.

Ο κος Johnson πραγματοποιεί διακοπές στην Κάρυστο οικογενειακώς. Μετά την αποχώρηση του από το ΓΝ-ΚΥ Καρύστου ευχαρίστησε θερμά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ήταν πραγματικά ευγενέστατος και τόνισε μάλιστα ότι οι υπηρεσίες που του παρείχε το ΕΣΥ είναι ανώτερες από το αντίστοιχο Βρετανικό σύστημα Υγείας το NHS.

Ευχόμαστε πολλά περαστικά στην οικογένεια Johnson», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η τελευταία φορά που ο Πάπας Φραγκίσκος επισκέφθηκε την Ελλάδα: Το μήνυμα για τους μετανάστες και το «Πιστεύω» που είπε στα ελληνικά
Ήταν Δεκέμβριος του 2021 όταν ο Πάπας Φραγκίσκος πραγματοποίησε τη δεύτερη και εν τέλει την τελευταία επίσκεψή του στην Ελλάδα. Τότε...
Ο Πάπας Φραγκίσκος στην Ελλάδα
BBC: Ποιους κινδύνους κρύβει το ηφαίστειο της Σαντορίνης και τι θα μπορούσε να συμβεί σε περίπτωση έκρηξής του
Ομάδα του BBC βρέθηκε στο ερευνητικό σκάφος Discovery μαζί με 23 επιστήμονες που εξερευνούν τον υποθαλάσσιο κρατήρα της Σαντορίνης, αλλά και το γειτονικό ηφαίστειο του Κολούμπο
Το νησί της Σαντορίνης