Κυριακή, 28 Ιουλ.
33oC Αθήνα

«Ο οδηγός βρέθηκε πίσω από το απορριμματοφόρο και τον πάτησε»: Πώς έγινε η τραγωδία στη χωματερή Άνω Λιοσίων

«Ο οδηγός βρέθηκε πίσω από το απορριμματοφόρο και τον πάτησε»: Πώς έγινε η τραγωδία στη χωματερή Άνω Λιοσίων
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η τραγωδία συνέβη το πρωί της Κυριακής (28/7/24) στη χωματερή των Άνω Λιοσίων με τον 60χρονο να παρασύρεται από το απορριμματοφόρο που οδηγούσε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Ο Πρόεδρος οδηγών απορριμματοφόρων Δήμου Αθηναίων, Ηλίας Κουτσιμπελης, εξήγησε στο newsit.gr τι μπορεί να συνέβη και πώς μπορεί να έγινε το κακό…

«Σήμερα δυστυχώς είχαμε ένα τραγικό δυστύχημα. Ένας οδηγός απορριμμάτων ενώ είχε ανέβει στη χωματερή και έκανε απόρριψη των σκουπιδιών, κατεβαίνοντας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε να έχει παρασυρθεί από το ίδιο του το όχημα» αναφέρει για το δυστύχημα με το απορριμματοφόρο στα Άνω Λιόσια.

«Ακολούθησε μια πορεία παλαβή, σταμάτησε σε κάτι αναχώματα και ο οδηγός βρέθηκε πίσω από το φορτηγό και τον πάτησε. Μια από τις εκδοχές που εξετάζεται είναι να έχει γλιστρήσει επειδή συνηθίζεται ως τακτική να καταβρέχουμε το σημείο για να μη σηκώνεται σκόνη με αποτέλεσμα όμως να γλιστράνε τα αυτοκίνητα. Μπορεί να πανικοβλήθηκε και να πήδηξε« εξηγεί στο newsit.gr ο πρόεδρος των οδηγών απορριμματοφόρων, του Δήμου Αθηναίων.

Και προσθέτει: «Άλλη μια εκδοχή είναι να σταμάτησε για κάποιον προσωπικό του λόγο μπροστά από το όχημα να μην το είχε ασφαλίσει καλά και να λύθηκε το χειρόφρενο. Κάνεις δεν ξέρει δεν υπάρχει επίσημος μάρτυρας μόνο όσοι τον είδαν λίγο πριν και λίγο μετά. Η αστυνομία είναι εκεί και εξετάζει την κατάσταση».

Η δήλωση του δημάρχου Αθηναίων Χ. Δούκα για το δυστύχημα

«Είναι μία πολύ δύσκολη μέρα για τον δήμο της Αθήνας, μετά την απώλεια της ζωής υπαλλήλου καθαριότητας, εν ώρα εργασίας, στη Φυλή. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του εκλιπόντος. Στεκόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις δίπλα στους εργαζομένους στην καθαριότητα που δίνουν καθημερινά σκληρό αγώνα για να κρατήσουν την πόλη μας καθαρή».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις