Ελλάδα

Ο Όμιλος ΟΤΕ προσφέρει 2 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ελληνικών νοσοκομείων

Για την προμήθεια αναπνευστήρων, κλινών για τις ΜΕΘ και λοιπού ιατρικού εξοπλισμού. Όλες οι δράσεις του Ομίλου για τη στήριξη της κοινωνίας και τη διευκόλυνση των συνδρομητών του, στο www.cosmote.gr/apotospiti

Στη δωρεά 2 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ελληνικών νοσοκομείων με αναπνευστήρες, κλίνες κατάλληλες για ΜΕΘ και άλλο ιατρικό εξοπλισμό, βάσει των αναγκών που καθορίζονται από το Υπουργείο Υγείας, προχωρά ο Όμιλος ΟΤΕ, στηρίζοντας την εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης που έχει προκαλέσει η εξάπλωση του νέου κορωνοϊού.

O Όμιλος ΟΤΕ προχωρά άμεσα στην παράδοση 25 αναπνευστήρων, αξίας 255.000 ευρώ, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη μία μεγάλη προσπάθεια για την αγορά επιπλέον αναπνευστήρων και δεκάδων πλήρως εξοπλισμένων κλινών για τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας των ελληνικών νοσοκομείων αναφοράς. Ταυτόχρονα, σε συνεννόηση με το συντονιστικό τμήμα του Υπουργείου Υγείας, θα προχωρήσει στην αγορά και άλλου ιατρικού εξοπλισμού, βάσει των αναγκών των νοσοκομείων. Η συνολική προσφορά του Ομίλου ΟΤΕ θα ανέλθει στα 2 εκατ. ευρώ.  

«Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, είμαστε όλοι μαζί. Με τη σύμπραξη όλων μας, η χώρα μας θα βγει νικήτρια. Ελπίζουμε η προσφορά ιατρικού εξοπλισμού να βοηθήσει το τιτάνιο έργο των ελληνικών νοσοκομείων, των γιατρών και νοσηλευτών μας, που κάθε μέρα ρίχνονται με αυτοθυσία στη μάχη για την φροντίδα των συνανθρώπων μας», αναφέρει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ.

Ο Όμιλος ΟΤΕ έχει αναλάβει πρωτοβουλίες και σειρά μέτρων για την προστασία των ανθρώπων του, τη θωράκιση των τηλεπικοινωνιακών υποδομών και υπηρεσιών, αλλά και τη διάθεση παροχών και ψηφιακών εργαλείων, που διευκολύνουν τις αυξημένες ανάγκες των συνδρομητών του για επικοινωνία, συνδεσιμότητα, ψυχαγωγία και εργασία από το σπίτι.

Το 80%των ανθρώπων που εργάζονται για τον Όμιλο ΟΤΕ, πάνω από 13.000 άνθρωποι, ήδη εργάζονται απομακρυσμένα – εδώ και πάνω από δύο εβδομάδες. Παράλληλα, οι άνθρωποι πρώτης γραμμής του Ομίλου ΟΤΕ φροντίζουν καθημερινά ώστε να διασφαλίζεται το αγαθό της επικοινωνίας για πολίτες, επιχειρήσεις και φορείς.

Όλες οι δράσεις του Ομίλου για τη στήριξη της κοινωνίας και τη διευκόλυνση των συνδρομητών του, όσο διαρκεί η μάχη κατά της πανδημίας, δημοσιεύονται στο www.cosmote.gr/apotospiti.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό από το βράδυ του Σαββάτου έως το πρωί της Κυριακής - Κλειστή η έξοδος στον Κόμβο Μεταμόρφωσης
Κλειστή, λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης στο οδόστρωμα, θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου (26.4.25) έως...
Αυτοκίνητα στην Αττική Οδό
Οι 4 ρωσόφωνοι εκτελεστές και η συνεργασία με ανθρώπους της νύχτας για τη δολοφονία του Γιώργου Μοσχούρη
Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι τα μέλη της μαφίας από την πρώην ΕΣΣΔ δρουν με τρόπο ανεξέλεγκτο, αδιαφορούν για τις ανθρώπινες ζωές και καταφέρνουν να έχουν στη διάθεση τους άφθονο μαύρο χρήμα από τις παράνομες δραστηριότητές τους
Ο Γιώργος Μοσχούρης και το καμένο αυτοκίνητο των δολοφόνων 10