Δευτέρα, 30 Σεπτ.
23oC Αθήνα

Ο «προφήτης» Χάρης περνά στην αντεπίθεση – Ετοιμάζει σχέδιο πολέμου για όσους μάχονται την «αλήθεια» του

Ο «προφήτης» Χάρης περνά στην αντεπίθεση – Ετοιμάζει σχέδιο πολέμου για όσους μάχονται την «αλήθεια» του

Έτοιμος για… νέες περιπέτειες φαίνεται πως είναι ο «προφήτης» Χάρης της αίρεσης της Εκκλησίας όλων των Εθνών και δεν διστάζει να καλεί τους πιστούς σε πόλεμο.

Ο αυτοαποκαλούμενος «προφήτης» Χάρης μέσα από νέο βίντεο που ανέβηκε στο youtube καλεί τους πιστούς να μην αμφιβάλλουν και να πιστεύουν στο κήρυγμα του καθότι προέρχεται απευθείας από τον Θεό.

Αν και το τελευταίο διάστημα έκανε διεθνή καριέρα στο Σαν Ντιέγκο, ο επικεφαλής της αίρεσης των εξορκιστών επέστρεψε και αποφάσισε να λύσει την σιωπή του.

Όπως αναφέρει ο αυτοαποκαλούμενος «προφήτης» Χάρης έχει ετοιμάσει ένα σχέδιο πολέμου για όσους μάχονται την αλήθεια που κηρύττει ενάντια στις δυνάμεις του σατανά.

Πώς τους ξεσκέπασε το BBC

Τα όσα ισχυρίζεται ο αυτοαποκαλούμενος άνθρωπος του Θεού, προφήτης Χάρης προκαλούν αίσθηση.

Σύμφωνα με το βιογραφικό του, μαθήτευσε δίπλα στον αρχηγό της αίρεσης από την Νιγηρία ΤΣ Τζόσουα.

Ο Προφήτης Τζόσουα είχε κατηγορηθεί για πολλά αδικήματα με χιλιάδες κόσμο να έχει εξαπατηθεί από τον ψευδοπροφήτη που μεταξύ άλλων ισχυρίζονταν ότι συνομιλούσε τον Θεό και του είχε δώσει θαυματουργές δυνάμεις.

Πριν από λίγους μήνες το BBC σε μια πολύμηνη έρευνα, παρουσίασε μια σειρά ντοκιμαντέρ 8 επιδόσεων, όπου αυτοαποκαλούμενοι προφήτες όπως η Τζεσικα, αποκαλύπτουν την πλεκτάνη των δαιμονισμένων και των ψεύτικων θεραπευτικών τελετών.

Μάλιστα ακόλουθος του Τζόσουα αναφέρει ότι ζούσε υπό καθεστώς τρόμου και απειλών για να μην αποκαλύψει τα ψέματα της αίρεσης, ενώ φοβόνταν για τη ζωή της.

Η καλοστημένη πλεκτάνη των ψευτοδαιμονισμένων και των θεραπευτικών ιδιοτήτων που ισχυρίζονται ότι έχουν οι Προφήτες της Εκκλησίας των Εθνών, αποφέρει εκατομμύρια στον Προφήτη Τζόσουα. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις