Κυριακή, 20 Οκτ.
16oC Αθήνα

«Ο ψευτογιατρός με βοήθησε» υποστηρίζει πατέρας 32χρονου με σκλήρυνση κατά πλάκας

«Ο ψευτογιατρός με βοήθησε» υποστηρίζει πατέρας 32χρονου με σκλήρυνση κατά πλάκας

Εκτός από τις καταγγελίες σε βάρους του ψευτογιατρού, υπάρχουν και κάποιοι που υποστηρίζουν ότι η βοήθεια του 66χρονου ήταν πραγματική και ευεργετική. 

Μεταξύ, αυτών, ο πατέρας ενός 32χρονου που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας και μίλησε στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου.

«Το 2014 στο Γεννηματά που είναι κρατικό νοσοκομείο, στον γιο μου, έδωσαν έναν μήνα ζωή. Ο γιος μου είναι 32 χρονών τον έχω μέσα, με σκλήρυνση κατά πλάκας. Ακόμα είναι ζωντανός. Μου έκλεισαν την πόρτα τα κρατικά νοσοκομεία, ότι “κύριε ετοιμάσου να βάλεις μαύρα”.

»Ο Τριανταφύλλου ήταν ο τοπ των φυσιοθεραπευτών. Εγώ σαν φυσιοθεραπευτή τον ξέρω. Εμένα όταν ήρθε και μου μίλησε, μου λέει: “άκου, έχω έναν γιατρό στη Γερμανία, τον (…), κάνει αυτά και αυτά, ακολουθείτε;” 16 – 17 χρονών, ήταν κάτω και με τον Γερμανό τον σηκώσαμε.

»Εμένα με βοήθησε. Στη Γερμανία πήγαμε με καροτσάκι, σε μία εβδομάδα σηκώθηκε με μαγκουράκι και μετά πήγε στην σχολή του. Ο γιος μου δεν περπατάει τώρα. Δε μου είπε “εγώ θα τον κάνω καλά”. Ποτέ δε μου είπε ότι είναι γιατρός. Όπου υπάρχει ελπίδα, εκεί θα πάω».

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έδωσε 75.000 ευρώ για τη θεραπεία του γιου του.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις