Ελλάδα

Ο… Θεούλης εμβολίασε τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου για τον κορονοϊό

Ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος εκπροσώπησε την εκκλησία στου συμβολικούς εμβολιασμούς που έγιναν την Κυριακή στον Ευαγγελισμό και στο Αττικόν. Στην θέση του θα ήταν ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ο οποίος όμως επειδή νόσησε πρόσφατα είχε την σύσταση από τους γιατρούς του να μην κάνει ακόμα το εμβόλιο του κορονοϊού.

Η παρουσία ενός Μητροπολίτη στους εμβολιασμούς έστειλε το δικό της μήνυμα στους πιστούς και σε όσους έχουν ακόμα αμφιβολία για το εμβόλιο.

Ένα από τα παραλειπόμενα όμως που σχολιάζεται πολύ είναι ότι ο νοσηλευτής που του έκανε το εμβόλιο ονομάζεται Θεούλης.

Δείτε την ανάρτηση του συναδέλφου Θάνου Τριανταφύλλου

Δείτε τι δήλωσε ο Μητροπολίτης Ιερόθεος στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα