Ελλάδα

ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκαν οι Πίνακες για 1.639 θέσεις εργασίας σε Δήμους

Αναρτήθηκαν σήμερα οι οριστικοί Πίνακες Κατάταξης ανέργων για 1.639 θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης σε Δήμους και σε Υπηρεσίες Α' Υποδοχής, Ασύλου και Διαχείρισης Προσφυγικών Ροών - Β΄ κύκλος.

Επίσης, αναρτήθηκαν ο Πίνακας Επιλαχόντων και ο Οριστικός Πίνακας Αποκλειομένων ανέργων.

Οι ωφελούμενοι είναι άνεργοι ηλικίας 18 ετών και άνω και είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ.

Τι πρέπει να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την ηλεκτρονική τους αίτηση και τη μοριοδότησή τους, είτε από το Μητρώο τους μέσω του e-Services IIS στην καρτέλα της αντίστοιχης αίτησής τους, είτε με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους από τους αντίστοιχους πίνακες κατάταξης ανέργων που έχουν αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ.

Οι άνεργοι που έχουν επιλεγεί, πρέπει εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ενημέρωσή τους να προσέλθουν στην αρμόδια Υπηρεσία (ΚΠΑ2), όπου είναι εγγεγραμμένοι ως άνεργοι και να παραλάβουν συστατικό σημείωμα, προκειμένου να υποδειχθούν στους Επιβλέποντες Φορείς.

Στις περιπτώσεις που δεν καθίσταται δυνατή η επικοινωνία των Υπηρεσιών του ΟΑΕΔ με τους επιτυχόντες ωφελούμενους, οι ωφελούμενοι υποχρεούνται να εμφανιστούν στις αρμόδιες Υπηρεσίες, εντός 30 εργάσιμων ημερών από την ανάρτηση του Οριστικού Πίνακα Κατάταξης Ανέργων. Στην περίπτωση που παρέλθει η προθεσμία των 30 εργάσιμων ημερών, οι επιτυχόντες αποκλείονται από τον Οριστικό Πίνακα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν στο διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δημογλίδου για την εκτέλεση Μοσχούρη στο Χαλάνδρι: Γίνονται κινήσεις να υπάρξουν διεθνή εντάλματα για να συλληφθεί ο «Έντικ»
«Δεν αναζητείται μόνο από την Ελληνική Αστυνομία και από την Ελληνική Δικαιοσύνη, αλλά εκκρεμούν αποφάσεις σε βάρος του και από άλλες χώρες» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ
Ο Γιώργος Μοσχούρης και το καμένο αυτοκίνητο των δολοφόνων