Παρασκευή, 5 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Οι αναγνώστες του Newsit μιλάνε για τα μέτρα σοκ – Ο λόγος τώρα σ’ εσάς!

Οι αναγνώστες του Newsit μιλάνε για τα μέτρα σοκ – Ο λόγος τώρα σ’ εσάς!

Το Newsit στην αγορά…αντιδράσεις καταναλωτών για την ακρίβεια και για τα μέτρα που έρχονται…

Με τα νέα μέτρα λιτότητας του ΔΝΤ και συγκεκριμένα με τον ΦΠΑ να φτάνει το 23% αναμένεται μεγάλη αύξηση των τιμών στα βασικά αγαθά. Όπως κατέγραψε ο φακός του Newsit έξω από μεγάλο super market, οι καταναλωτές φαίνονται απογοητευμένοι, αγανακτισμένοι και αποφασισμένοι πια να ψωνίζουν μόνο τα απαραίτητα. Κάποιοι έχουν αρχίσει να τηρούν με ακρίβεια τη λίστα για τα ψώνια τους και κάποιοι άλλοι αναρρωτιούνται για το αν θα μπορούν να επιβιώσουν μετά την εφαρμογή των μέτρων.

Η κα Δήμητρα, δημόσιος υπάλληλος,αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα αφού όπως λέει στο Newsit της έκοψαν 130 ευρώ από το μισθό της και τώρα θα της κόψουν τα δώρα και τα επιδόματα.Απογοητευμένη από την ακρίβεια θα αρκεστεί μόνο στα απαραίτητα.

”Σε λίγο θα πεινάσουμε όλοι” λέει ο κ. Γιώργος, δημόσιος υπάλληλος κι αυτός που του κόπηκαν από τον μισθό του πρίπου 500 ευρώ. ” Έχω περιορίσει πολύ τα ψώνια μου”. Το Νewsit τον πέτυχε την ώρα που έβγαινε από το super market.

  Ο κ. Αριστείδης και η κ. Ασημίνα είναι ένα ζευγάρι συνταξιούχον που αναρρωτιούνται πως θα ζήσουν με 700 ευρώ το μήνα.”Χάλια όλα..τι να ψωνίσουμε με αυτές τις τιμές;’ λένε στο Newsit.

Στην ίδια μοίρα της λιτότητας και οι δημόσιοι υπάλληλοι. Ο κ. Ανδρέας και η κ. Βίκυ, δημόσιοι υπάλληλοι και οι δύο ψωνίζουν πια με λίστα για λόγους οικονομίας.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα σχόλια των αναγνωστών του NewsIt για τα πρωτοφανή σκληρά μέτρα από την κυβέρνηση

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε