Τρίτη, 2 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Οι επιθέσεις που «χρεώνονται» στη «μαφία της Μυκόνου»

Οι επιθέσεις που «χρεώνονται» στη «μαφία της Μυκόνου»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Στα σκοτεινά «μονοπάτια» και τη λεγόμενη «μαφία της Μυκόνου», γύρω από τους ελέγχους και τις αυτοψίες που έκανε ο 54χρονος τοπογράφος, που εκτελέστηκε εν ψυχρώ στο Ψυχικό, στρέφει τις έρευνές της η Αστυνομία, για να ξεκαθαρίσει τα κίνητρα της δολοφονίας.

Σύμφωνα με το LiveNews, οι επιθέσεις που συνδέονται με την «μαφία της Μυκόνου» είναι πολλές. Μεταξύ άλλων:

Τον Ιούνιο του 2022 ένας ξενοδόχος στην Μύκονο δέχθηκε επίθεση από έναν άνδρα με λοστό. Τον χτύπησε άγρια, μέχρι που ο ξενοδόχος έπεσε κάτω.

Λίγους μήνες αργότερα, ένας εργολάβος 41 ετών δέχτηκε επίθεση από 4 άντρες μέσα στο γραφείο του και τον ξυλοκοπούν άγρια ενώ του πήραν και 30.000 ευρώ.

Δύο χρόνια νωρίτερα, τον Σεπτέμβριο του 2020, υπήρξε ο ξυλοδαρμός ενός μεσίτη. Σύμφωνα με τις Αρχές, τα δύο τελευταία περιστατικά συνδέονται μεταξύ τους ενώ σχετίζονται και με περιστατικά που έγιναν στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, τον Μάρτιο του 2022, οι πυροβολισμοί στο Γκάζι φαίνεται να συνδέονται με αυτές τις επιθέσεις, όπως και τον Μάρτιο του 2023 όπου έπεσαν πυροβολισμοί μέσα σε μαγαζί στην Ιερά Οδό.

Τέλος, υπήρξε και ο ξυλοδαρμός αρχαιολόγου που φαίνεται να σχετίζεται με υποθέσεις που χειριζόταν στο πλαίσιο των καθηκόντων του.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις