Ελλάδα

Οι οπαδοί του Σώρρα ορκίζονται στην… συμπαντικη συνειδητότητα [vids]

Έντονο προβληματισμό αλλά και γέλιο προκαλεί ο... όρκος που δίνουν οι υποστηρικτές του Αρτέμη Σώρρα. Τα νέα μέλη του φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» φωνάζουν για κοσμικό πυρ, πολέμαρχους, ενεργό ύδωρ και συμπαντική συνειδητότητα!!!

Το πρώτο βίντεο που βλέπετε είναι από το καφενείο στην Καβάλα, όπου οι οπαδοί του Σώρρα “αρπάχτηκαν” με τον παπά. Μία κυρία με λευκό καπέλο φωνάζει τον όρκο και οι υπόλοιποι επαναλαμβάνουν.

“Τάσσομαι και αφοσιώνομαι εις τον λόγον της ενότητας του Πανάγαθου Άρχοντος Φωτός με καρδιά και ψυχή συντονισμένη” ξεκινάει ο όρκος.

Και στην συνέχεια γίνεται ακόμη καλύτερος… “Ορκίζομαι στην συμπαντική συνειδητότητα και νομοτέλεια ως μονάδα στην ένωση όλων των ιερών ψυχών όπου η δύναμη τους είναι το κοσμικό πυρ” φωνάζουν όλοι οι υποστηρικτές ή καλύτερα… σχεδόν όλοι.

Γιατί κάποιος φαίνεται πως νύσταξε λίγο και αποκοιμήθηκε στην καρέκλα. Τι κι αν οι “φίλοι” του ούρλιαζαν εκείνος… τον “υπνάκο” του!

Και αν όλο αυτό νομίζετε ότι είναι πλάκα… μπορείτε να δείτε το δεύτερο βίντεο στον οποίο δίνουν τον ίδιο όρκο οπαδοί του Σώρρα σε άλλη περιοχή.

Ελλάδα

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Έχουμε χρησιμοποιήσει πολλές φορές ιδιωτικό ασθενοφόρο», λέει η κόρη της ηλικιωμένης στη Ξάνθη που την μετέφεραν σε πλαστική καρέκλα
«Είναι κατάκοιτη, την βάλαμε σε καρότσα και την τυλίξαμε με κουβέρτες γιατί ήταν εκτεθειμένη στο κρύο». Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη για το περιστατικό
Ηλικιωμένη μεταφέρεται με την πλαστική καρέκλα στο σπίτι της