Site icon NewsIT

Οικογενειακή τραγωδία στην Ξάνθη: Πατέρας και κόρη νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα – Μόλις 15 χρονών το κορίτσι

29.07.2024 | 10:22
Οικογενειακή τραγωδία στην Ξάνθη: Πατέρας και κόρη νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα – Μόλις 15 χρονών το κορίτσι

Τραγωδία σημειώθηκε στην Ξάνθη, όπου δύο άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και μία ανήλικη μόλις 15 χρονών, έχασαν τη ζωή τους σε νέο φριχτό τροχαίο ατύχημα.

Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες ήταν ο τραγικός απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που συνέβη το απόγευμα της Κυριακής (28.07.24), στο 14ο χλμ της περιφερειακής οδού Νέας Κεσσάνης – Αβάτου (ύψος διασταύρωσης Μυρωδάτου), στην Ξάνθη.

Το σοκαριστικό δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 18.45, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 53χρονος και στο οποίο επέβαιναν μία 48χρονη και τρεις 15χρονες, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο ΙΧ, με οδηγό έναν 57χρονο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, νεκροί είναι ο 53χρονος οδηγός και η μία εκ των 15χρονων, ενώ τραυματίες τα υπόλοιπα τρία άτομα που επέβαιναν στο ίδιο όχημα.

Μάλιστα, όπως μεταδίδει το xanthinews.gr, πρόκειται για οικογενειακό δράμα, καθώς ο 53χρονος και η 15χρονη ήταν πατέρας και κόρη.

Πρόκειται για μία ολόκληρη οικογένεια, που επέστρεφε από την παραλία και το ΙΧ τους συγκρούσθηκε πλαγιο-μετωπικά με διερχόμενο φορτηγό, και ξεκληρίστηκε σε μια διασταύρωση καρμανιόλα, όπου έχουν πεθάνει και τραυματιστεί δεκάδες συμπολίτες μας.

Σημειώνεται πως οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία της Ξάνθης και της Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version