Ελλάδα

Οινόφυτα: Αξιωματικός της ΕΛΑΣ συνελήφθη γιατί δούλευε ως σεκιούριτι σε εργοστάσιο και είχε μαζί του υπηρεσιακό αυτοκίνητο

Στο χώρο στάθμευσης του εργοστασίου, βρέθηκε και υπηρεσιακό όχημα του Αστυνομικού Τμήματος που υπηρετεί ως Υποδιοικητής

Ένας αξιωματικός της ΕΛΑΣ και συγκεκριμένα υποδιοικητής αστυνομικού τμήματος συνελήφθη γιατί δούλευε ως σεκιούριτι σε εταιρεία στα Οινόφυτα, όπου ιδιοκτήτρια φέρεται να είναι η σύζυγός του.

Μάλιστα οι συνάδελφοί του, του πέρασαν χειροπέδες την στιγμή που εκτελούσε βάρδια ως σεκιούριτι σε εργοστάσιο στα Οινόφυτα και μάλιστα είχε μαζί και υπηρεσιακό αυτοκίνητο.

Ο 48χρονος αξιωματικός, συνελήφθη το πρωί της Κυριακής (02/02/2025) αστυνομικούς της Ασφάλειας Θήβας, να εκτελεί χρέη σεκιούριτι σε εργοστάσιο στη βιομηχανική ζώνη Οινοφύτων, ενώ η ιδιοκτήτρια της εταιρείας που είχε αναλάβει την φύλαξη των εγκαταστάσεων του εργοστασίου, είναι η σύζυγός του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο αξιωματικός εντοπίστηκε στις 11 το πρωί της Κυριακής (02/02/2025), να εκτελεί υπηρεσία φύλαξης, μόνος του, εντός του φυλακίου των εγκαταστάσεων της εταιρείας, στο 59ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών- Θεσσαλονίκης.

Στο χώρο στάθμευσης του εργοστασίου, βρέθηκε και υπηρεσιακό όχημα του Αστυνομικού Τμήματος που υπηρετεί ως Υποδιοικητής, και με το οποίο στη συνέχεια, μετά την βάρδια του στο εργοστάσιο, όπως σημειώνουν πηγές της αστυνομίας, θα πήγαινε σε μέτρα τάξης στη πόλη της Λιβαδειάς.

Ο αξιωματικός οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ θα συνεχίστεί η προανακριτική εξέταση.

Τελευταίες πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν πως με εντολή του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ σε βάρος του διατάχθηκε και Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πάνω από 9.000 άνθρωποι έχουν φύγει από τη Σαντορίνη – Νέα νύχτα αγωνίας από τους συνεχείς σεισμούς
Η σεισμική δραστηριότητα δεν αποκλιμακώνεται λέει ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών, Βασίλης Καραστάθης - Από 1η Φεβρουαρίου οι σεισμοί άνω των 4 Ρίχτερ έφτασαν τους 39
Σεισμοί στις Κυκλάδες: Πάνω από 9.000 άνθρωποι έχουν φύγει από τη Σαντορίνη – Παραμένει η αγωνία από τις συνεχείς δονήσεις