Παρασκευή, 16 Αυγ.
34oC Αθήνα

Όλα τα απαραίτητα για το καλοκαίρι του 2021 βρίσκονται στο Public

Όλα τα απαραίτητα για το καλοκαίρι του 2021 βρίσκονται στο Public

Μετά από έναν μακρύ χειμώνα, έφτασε ο καιρός για χαλάρωση. Η θερμοκρασία ανεβαίνει, η διάθεση καλυτερεύει και η άδεια πλησιάζει.

Αυτό σημαίνει πως έφτασε η ώρα να καταστρώσεις τα σχέδιά σου για το καλοκαίρι του 2021. Ό,τι κι αν σκέφτεσαι για φέτος, από ταξίδι σε ένα μακρινό νησί μέχρι ξεκούραση στην άδεια πόλη, τα απαραίτητα των φετινών σου διακοπών μπορείς να τα βρεις στο Public. Η ποικιλία που φιλοξενούν οι σελίδες του είναι τέτοια που θα καλύψει κάθε πιθανή κι απίθανη καλοκαιρινή δραστηριότητα που σχεδιάζεις. Πάρε μερικές ιδέες παρακάτω για να αρχίσεις να φτιάχνεις τα πλάνα σου για τις διακοπές.

Καλοκαίρι 2021: Παιχνίδι στην παραλία

Το καλοκαίρι πάρει χέρι-χέρι με τη θάλασσα για του περισσότερους. Πέρα από τα κλασικά, δηλαδή ομπρέλα και πετσέτα, η παραλία είναι ένα τέλειο μέρος για να διασκεδάσεις με τους φίλους ή την οικογένεια. Βάλε στην τσάντα για την παραλία το νεροπίστολο Super Soaker Barracuda και ξεκίνα την επίθεση σε μικρούς και μεγάλους. Με χωρητικότητα 1 λίτρο και δύο κάννες που εκτοξεύουν ταυτόχρονα νερό κανείς δεν σε κερδίζει στο μπουγέλο φέτος! Αγαπημένη ασχολία δίπλα στο κύμα είναι και οι ρακέτες. Εσύ που έχεις εμπειρία χρόνων στο άθλημα γνωρίζεις σίγουρα τις χειροποίητες ρακέτες Το Αγόρι. Φέτος είναι η ώρα και για τη νέα γενιά να τις μάθει, καθώς στο Public ανακαλύψαμε τις παιδικές ρακέτες παραλίας Αγόρι Kid σε ροζ και μπλε χρώμα.

Καλοκαίρι 2021 στην πόλη – Απόλαυσέ το με tech gadgets

Μήπως φέτος είναι η χρονιά που χρειάζεται να ξεκουραστείς και σκέφτεσαι οι διακοπές σου σε κρατήσουν στην πόλη; Και πάλι έχουμε μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες για να περάσεις τέλεια την άδειά σου. Με την τεχνολογία στο πλευρό σου, οι βόλτες σου στην πόλη θα αποκτήσουν άλλη ομορφιά. Το πρώτο που χρειάζεσαι είναι mirrorless φωτογραφική μηχανή Canon EOS M200. Το καλοκαίρι η πόλη αλλάζει όψη, αδειάζει από κόσμο και σε προσκαλεί να την φωτογραφήσεις όπως δεν την έχεις φωτογραφήσει ποτέ. Ανακάλυψε νέες γειτονιές, νέα μαγαζιά, νέες διαδρομές και κατάγραψε κάθε στιγμή με τη νέα σου κάμερα. Ανέβασε μετά τις φωτογραφίες στο Instagram για να μοιραστείς και με τους φίλους σου τις μοναδικές αυτές στιγμές. Οι μετακινήσεις μπορούν να επωφεληθούν και αυτές από την τεχνολογία. Με το ηλεκτρικό πατίνι Xiaomi Electric Scooter Essential θα φτάσεις παντού εύκολα, γρήγορα και οικολογικά. Τον ελεύθερό σου χρόνο στην πόλη μπορείς να το χρησιμοποιήσεις επίσης για άθληση. Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεσαι τον καλύτερο βοηθό στον καρπό σου, το Apple Watch Series SE.

Summer Essentials όπου κι αν πας

Είτε παραλία, είτε βουνό, είτε βόλτες στην πόλη, υπάρχουν μερικά αξεσουάρ που πρέπει να έχεις παντού μαζί σου. Το πρώτο από αυτά είναι μία τσάντα για να παίρνεις μαζί σου ό,τι θέλεις. Το backpack Terra NationHaga Kopu έχει μεγάλη χωρητικότητα, ποιοτική κατασκευή και αδιαβροχοποίηση. Άρα μπορεί να έρθει μαζί σου στη θάλασσα, το κάμπινγκ ή την καφετέρια. Πέρα από το πορτοφόλι, τα γυαλιά, το smartphone και άλλα αντικείμενα, το καλοκαίρι χρειάζεται να έχεις πάντα μαζί σου και ένα μπουκάλι δροσερό νερό για να καταπολεμήσεις την έντονη ζέστη. Βάλε στη νέα σου τσάντα πλάτης, λοιπόν, και το μπουκάλι θερμός Coolbee σε πανέμορφο Mint χρώμα. Με χωρητικότητα 450ml και μόνωση διπλού τοιχώματος θα κρατήσει το νερό κρύο για πολλές ώρες.

Αυτά είναι μόνο λίγες από τις καλοκαιρινές ιδέες που μας έφερε στο μυαλό η περιήγηση στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Public. Κάνε κι εσύ κλικ στη σελίδα του και βάλε πλώρη για ένα αξέχαστο καλοκαίρι του 2021!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις