Site icon NewsIT

Όλγα Κεφαλογιάννη για Μίνω Μάτσα: Η απαξίωση και η εξωσυζυγική σχέση – Αποκάλυψη tlife.gr για τα ασφαλιστικά μέτρα

17.10.2024 | 18:30
Όλγα Κεφαλογιάννη για Μίνω Μάτσα: Η απαξίωση και η εξωσυζυγική σχέση – Αποκάλυψη tlife.gr για τα ασφαλιστικά μέτρα

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα ανάμεσα στην Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Μίνω Μάτσα, λίγες εβδομάδες μετά την είδηση «βόμβα» πως η υπουργός Τουρισμού και ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δυο παιδιά.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του πρώην συζύγου της. Ζητά από τον Μίνω Μάτσα να φύγει από το σπίτι τους στα βόρεια προάστια, όπως αναφέρει αποκλειστικό ρεπορτάζ του tlife.gr. Ζητά επίσης την αποκλειστ9ική προσωρινή επιμέλεια των παιδιών τους, ενώ εκείνος ζητά συνεπιμέλεια.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του tlife.gr, η υπουργός Τουρισμού αναφέρει στα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ότι ο πρώην σύζυγός της την υποτιμούσε και την απαξίωνε, έλειπε πολλές ώρες από το σπίτι και δεν αφιέρωνε χρόνο στην οικογένειά του ή έκανε πρόβες απομονωμένος.

Επίσης η Όλγα Κεφαλογιάννη κάνει αναφορά σε 22χρονη βοηθό του πρώην συζύγου της, με την οποία έδειχνε να έχει υπέρμετρη οικειότητα και πως όταν τον αντιμετώπισε λέγοντας του πως γνωρίσει για την εξωσυζυγική του σχέση, εκείνος δεν το αρνήθηκε.

Από την πλευρά του, ο Μίνως Μάτσας, υποστηρίζει ότι η διαδικασία διαζυγίου από την Όλγα Κεφαλόγιαννη πήρε άλλη τροπή γιατί σε όλη τη διάρκεια της προσπάθειας για την έκδοση συναινετικού διαζυγίου, η υπουργός Τουρισμού είχε ως μοναδική της έγνοια να επιτύχει μια ιδιαίτερα σημαντική οικονομική συμφωνία με τον Μίνω Μάτσα και την οικογένειά του.

Διαβάστε όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ στο tlife.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version