Σάββατο, 26 Οκτ.
17oC Αθήνα

Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Συνεπιμέλεια των παιδιών αποφάσισε το δικαστήριο

Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Συνεπιμέλεια των παιδιών αποφάσισε το δικαστήριο
NDPphoto - Φωτογραφία αρχείου

Εκδόθηκε η προσωρινή διαταγή για το ζήτημα της επιμέλειας των παιδιών της υπουργού Τουρισμού, Όλγας Κεφαλογιάννη και του Μίνωα Μάτσα.

Το δικαστήριο διατάσσει: την μετοίκηση του εν διαστάσει συζύγου της Όλγας Κεφαλογιάννη, Μίνου Μάτσα, από την οικία τους εντός τριών ημερών από την έκδοση της απόφασης.

Παραχωρεί τη χρήση της συζυγικής κατοικίας αποκλειστικά στην αιτούσα Όλγα Κεφαλογιάννη.

Αναθέτει προσωρινά μέχρι της συζήτηση ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και των δυο αιτήσεων ασφαλιστικών μέτρων και υπό τον όρο συζήτησης αυτών στην οριζόμενη δικάσιμο στις 02/02/2025 την άσκηση της επιμέλειας των ανήλικων τέκνων σε αμφότερους τους γονείς εκτός του δικαιώματος καθορισμού του τόπου κατοικίας τους το οποίο ανατίθεται προσωρινά στη μητέρα και ορίζεται ότι τα παιδιά θα διαμένουν προσωρινά μαζί της.

Ο πατέρας θα έχει το δικαίωμα επικοινωνίας τρία απογεύματα την εβδομάδα και δύο Σαββατοκύριακα κάθε μήνα, ενώ για τα υπόλοιπα ζητήματα οι γονείς θα αποφασίζουν από κοινού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δικαστήριο έκρινε πως προσωρινά και μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων οι γονείς αποφασίζουν για θέματα ανατροφής.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις