Site icon NewsIT

Ολυμπία Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Ρίου από την Τετάρτη έως και τη Δευτέρα

03.09.2024 | 17:08
Ολυμπία Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Ρίου από την Τετάρτη έως και τη Δευτέρα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν στον Κόμβο Ρίου λόγω εργασιών, όπως ανακοίνωσε η Ολυμπία Οδός την Τρίτη (03.09.2024).

Σύμφωνα με την Ολυμπία Οδό, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή σύνδεσης του Κόμβου Ρίου με τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου θα ισχύσουν από τις 7 το πρωί της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου έως τις 6 το πρωί της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο των εργασιών βαριάς συντήρησης (αντικατάσταση παλαιών φωτιστικών με φωτιστικά LED, καθώς και επαναχρωματισμό των πλευρικών τμημάτων στο ημιστέγαστρο Κ514 του Α/Κ Ρίου).

Στη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα αποκλειστεί η έξοδος του αυτοκινητόδρομου από Αθήνα προς Γέφυρα/Ιωάννινα (Κλάδος Β) και η κίνηση των οχημάτων θα εξυπηρετείται από τον κλάδο προς Ρίο/Πορθμείο και στη συνέχεια προς Γέφυρα Ιωάννινα (Κλάδος Α), όπως φαίνεται στο ακόλουθο σχηματικό διάγραμμα.

«Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή», καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version