Τετάρτη, 17 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Ομόνοια: «Έχει σακατέψει παντού το παιδί μου» λέει στο newsit.gr η μητέρα της 33χρονης

Ομόνοια: «Έχει σακατέψει παντού το παιδί μου» λέει στο newsit.gr η μητέρα της 33χρονης

«Ακόμα την έχουν με ορούς, οξυγόνο και της δίνουν συνέχεια αίμα» λέει στο newsit.gr η μητέρα της άτυχης 33χρονης, που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, βιασμού και επίθεσης με μαχαίρι από έναν 27χρονο παλαιστίνιο την Δευτέρα (27.05.2024) στην περιοχή της Ομόνοιας.

Η μητέρα της κοπέλας από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό της κόρης της, που πέρασε τον εφιάλτη και περνάει ακόμα και τώρα μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της, καθώς εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην θωρακοχειρουργικη κλινική του νοσοκομείου «Γεννηματάς», μετά τον βιασμό και τον άγριο ξυλοδαρμό της στο δωμάτιο – κολαστήριο στην Ομόνοια. 

«Η εικόνα δεν περιγράφεται. Τώρα τουλάχιστον πάει καλύτερα που είναι στο νοσοκομείο αλλά ήταν σε τραγική κατάσταση που το έφεραν την Τρίτη εδώ. Είχε χτυπήσει με μαχαίρι, σπασμένα χέρια πόδια, κεφάλι, στο μάτι, παντού» λέει στο newsit.gr η μητέρα της. Όπως μας εξηγεί η μητέρα, η 33χρονη κόρη της δεν της έχει αποκαλύψει τι ακριβώς συνέβη καθώς δεν είναι ακόμα σε θέση να μιλήσει εκτενώς για το ανατριχιαστικό περιστατικό που βίωσε.

«Δεν έχει καλή επικοινωνία. Δεν μιλάει καθαρά γιατί της έσπασε τη γνάθο, το κάτω μέρος, εξωτερικά των δοντιών. Δεν μου είπε κάτι. Απλά μου λέει ότι δεν θυμάται, μίλησε στην αστυνομία την μέρα που την είχε βρει εκεί. Ούτε ξέρω τίποτα. Ούτε αυτόν τον ξέρω».

Το μυαλό της μητέρας πήγε σε ανθρώπους που γνώριζε η κόρη της, ωστόσο η ίδια επισημαίνει «δεν ξέρω αν είναι αυτός που είχε γνωριμία κάτι μήνες. Ζευγάρι δεν μπορώ να πω γιατί πιστεύω με βία την κράταγε. Εγώ είχα γνωρίσει έναν άνθρωπο από την Αίγυπτο, όχι από Παλαιστίνη που μου λένε τώρα που είχε μαγαζί. Δεν ξέρω με ποιον είχε τώρα γνωριμία. Δεν είναι άνθρωπος αυτός που έκανε έτσι το παιδί μου. Το έχει σακατέψει παντού».

Η άτυχη 33χρονη βρέθηκε από τους αστυνομικούς σε σπίτι στην Ομόνοια γυμνή πάνω σε ένα κρεβάτι, δεμένη χειροπόδαρα, με μώλωπες στο σώμα κι ένα τραύμα από μαχαίρι στον αριστερό μηρό. Η μητέρα της, σοκαρισμένη, μιλώντας στο newsit.gr αναφέρει ότι η κόρη της είναι πολύ σοβαρά. «Δεν νομίζω να βγει από το νοσοκομείο γιατί ακόμα την έχουν με ορούς, οξυγόνο και της δίνουν συνέχεια αίμα. Της έχει σπάσει και τα γόνατα, το ένα της μάτι δεν ξέρω αν βλέπει καλά. Φοβάται κάτι, φοβάται να μιλήσει; Δεν ξέρω, αποκλείεται να μην θυμάται» καταλήγει η μητέρα του 33χρονου θύματος.

Η γυναίκα που έπεσε θύμα της άγριας επίθεσης από τον 27χρονο Παλαιστίνιο, είναι και μητέρα ενός τρίχρονου αγοριού. Τώρα η μητέρα του θύματος κρατάει το εγγονάκι της, προκειμένου να μην καταλάβει τίποτα όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας της νεαρής μητέρας του. «Τώρα το κρατάω εγώ το παιδί και με βοηθάνε κάτι συνάδελφοι τώρα που πηγαίνω και βλέπω την κόρη μου στο νοσοκομείο και όταν πήγα στην αστυνομία. Το αγοράκι της δεν πρέπει καν να την δει, έτσι όπως είναι η κόρη μου».

Μάλιστα, η μητέρα της αναφέρει ότι η 33χρονη ήταν εξαφανισμένη από την προηγουμένη Τετάρτη (22.05.2024) και την εντόπισαν οι αστυνομικοί την περασμένη Δευτέρα (27.05.2024) και όπως μας αναφέρει «αυτά τα σημάδια δεν ήταν απ’ την προηγούμενη μέρα, ήταν μαύρη από τις μελανιές παντού. Μάλλον την είχε αφήσει εκεί να πεθάνει, δεν ξέρω».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις