Ελλάδα

Όπου φύγει φύγει – Ουρές στα διόδια από χιλιάδες εκδρομείς (pics)

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι μια καλή ευκαιρία για χιλιάδες κόσμου να φύγει από την Αθήνα για εκδρομή στην επαρχία ή για μετάβαση στα εξοχικά σπίτια.

Απαγόρευση λόγω κορονοϊού δεν υπάρχει πλέον αναφορικά με την μετακίνηση εκτός νομού και από νωρίς το πρωί υπάρχει αυξημένη κίνηση στα διόδια αλλά και στο λιμάνι του Πειραιά.

Οι φωτογραφίες που εξασφάλισε το newsit.gr από την κίνηση στα διόδια της Ελευσίνας είναι ενδεικτικές.

diodia diodia diodia diodia

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Υπάλληλος της Εφορείας Αρχαιοτήτων στα κυκλώματα αρχαιοκαπηλίας που εξαρθρώθηκαν στη βόρεια Ελλάδα - Έσκαβαν και κοντά στον Τύμβο Καστά
Η αστυνομία είχε ενημερωθεί ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2024 για τη δράση των κυκλωμάτων, που μάλιστα χρησιμοποιούσαν κωδικές ονομασίες
Περιπολικό της ΕΛΑΣ
Εθνική Πινακοθήκη: Βάσια Παναγοπούλου, Γιάννης Ζουγανέλης, Χάρης Ρώμας μιλούν για τον βανδαλισμό των έργων τέχνης από βουλευτή της «Νίκης»
Φουντώνει ο δημόσιος διάλογος μετά το περιστατικό που σημειώθηκε μέσα στην Εθνική Πινακοθήκη, με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της «Νίκης»,...
Εθνική Πινακοθήκη: Βάσια Παναγοπούλου, Γιάννης Ζουγανέλης, Χάρης Ρώμας μιλούν για τον βανδαλισμό των έργων τέχνης από βουλευτή της «Νίκης»