Ελλάδα

Ορκωμοσία Κωνσταντίνου Τασούλα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας – Κλείνουν οι σταθμοί του Μετρό «Πανεπιστήμιο» και «Σύνταγμα»

Οι σταθμοί του Μετρό θα ξεκινήσουν να κλείνουν σταδιακά από τις 09:00 ενώ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα παύσουν με το πέρας της ορκωμοσίας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας που αφορούν τόσο τους οδηγούς όσο και τους επιβάτες του Μετρό, μπαίνουν σε ισχύ από τις 09:00 το πρωί της Πέμπτης (13.03.2025).

Με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της ορκωμοσίας του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Τασούλα, κλείνει στις 9 το πρωί ο σταθμός του Μετρό «Πανεπιστήμιο» και στις 10:00 ο σταθμός «Σύνταγμα».

Οι συρμοί θα διέρχονται από τους παραπάνω σταθμούς χωρίς να κάνουν στάση.

Πέρα από αυτό, θα διακοπεί η κυκλοφορία, και θα απαγορευτεί η στάση και η στάθμευση στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, περιμετρικά της Πλατείας Συντάγματος και του Προεδρικού Μεγάρου, από ώρα 10.30 και μέχρι πέρατος αυτής.

H αστυνομία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους από τους παραπάνω οδικούς άξονες κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πολλαπλές μαχαιριές σε λαιμό και κοιλιά δέχτηκε η 44χρονη από τον σύζυγό της στη Σίνδο - Στην Αλβανία οι κηδείες τους
Τραγικές φιγούρες τα δυο παιδιά του ζευγαριού που έμειναν ορφανά μέσα σε λίγη ώρα. Κανείς δεν γνωρίζει τα αίτια που προκάλεσαν τη στυγερή δολοφονία της 44χρονης
Ο δράστης και το θύμα της γυναικοκτονίας στη Σίνδο