Ελλάδα

Ωρωπός: Νεκρός 17χρονος ντελιβεράς σε τροχαίο – Μαθητής ΕΠΑΛ και χωρίς δίπλωμα

Ένα νέο παιδί, μόλις 17 χρονών, έχασε τη ζωή του στον Ωρωπό, το Σάββατο (03.09.2022).

Συγκεκριμένα, το απόγευμα του Σαββάτου ο 17χρονος, ο οποίος δούλευε ως ντελιβεράς, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο κοντά στις παλιές φυλακές Ωρωπού.

Ο οδηγός τον εγκατέλειψε, και μετά από ώρα ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Δυστυχώς κατέληξε τα ξημερώματα της Κυριακής.

Η αστυνομία κατάφερε να βρει τον οδηγό και να τον συλλάβει. Στο σημείο δικοί του άνθρωποι άφησαν λουλούδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος νέος φορούσε κράνος ενώ δεν είχε δίπλωμα, και όλοι αναρωτιούνται αν ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης εστίασης όπου δούλευε, το γνώριζε.

IMG

oropos

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά – Τσούτσα

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διαφωνεί το Πανεπιστήμιο της Γάνδης με τον ΕΟΔΑΣΑΑΜ για το πως προκλήθηκε η πυρόσφαιρα αλλά και για την εμπλοκή του Ιδρύματος
«Θα υπάρξει επίσημη επικοινωνία με τον ΕΟΔΑΣΑΑΜ όπου θα ζητήσουμε να μην συσχετιστεί το Πανεπιστήμιο της Γάνδης με την εργασία CFD που παρουσιάζεται στην έκθεση»
Το μοιραίο τρένο πριν την σύγκρουση στα Τέμπη