Site icon NewsIT
16:18 | 16.01.16

Ορθοπεταλιές της ΕΛ.ΑΣ. στο κέντρο της Αθήνας! – Φωτογραφίες

Newsit Newsroom

Δεν πρόκειται για εικόνες από αμερικανική ταινία αλλά για το θέαμα που αντίκρισαν οι Αθηναίοι σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της πρωτεύουσας με δεκάδες αστυνομικούς να καβαλάνε τα ποδήλατα και να περιπολούν στα στενά περιμετρικά της οδού Ερμού. 

Ο νέος αυτός θεσμός, ο οποίος παρουσιάστηκε από την ΕΛ.ΑΣ. στη ΔΕΘ και λειτουργούσε πιλοτικά σε αρχαιολογικούς χώρους, έρχεται για να ενισχύσει τις περιπολίες στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στοχεύοντας στο παραεμπόριο και στην περιφρούρηση των πολιτών και των καταστημάτων.
 

Τα νέα δίτροχα “περιπολικά” είναι οικολογικά, παρέχοντας παράλληλα στους αναβάτες τη δυνατότητα ηλεκτρικής κίνησης, και φαίνεται να ενθουσίασαν τους περαστικούς που δεν σταμάτησαν να απαθανατίζουν τις πρώτες στιγμές αυτής της καινοτόμου υπηρεσίας.

Οι αναβάτες αστυνομικοί είναι εφοδιασμένοι με ειδικό κράνος, ασύρματο και πλήρη εξοπλισμό ενώ το καλοκαίρι θα φορούν σορτσάκι και κοντομάνικα θυμίζοντας κάτι από παραλία της Καλιφόρνια.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version