Site icon NewsIT

Ορχομενός: Ένας γιατρός οδήγησε στη σύλληψη του 56χρονου που ασελγούσε στην 84χρονη κατάκοιτη με άνοια

15.10.2024 | 18:41
Ορχομενός: Ένας γιατρός οδήγησε στη σύλληψη του 56χρονου που ασελγούσε στην 84χρονη κατάκοιτη με άνοια

Ένας γιατρός φαίνεται να ήταν το «κλειδί» για να αποκαλυφτούν οι διαστρεμμένες ορέξεις του 56χρονου στον Ορχομενό. Ο συγκεκριμένος άνδρας κατηγορείται για ασέλγεια σε μία 84χρονη γυναίκα με άνοια.

Μουδιασμένοι παρακολουθούν τα τελευταία δύο 24ωρα οι κάτοικοι του Ορχομενού τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, μετά τη σύλληψη του αλλοδαπού για ασέλγεια στην 84χρονη κατάκοιτη.

Ο 56χρονος φέρεται τουλάχιστον το τελευταίο χρονικό διάστημα να ασελγούσε στην ηλικιωμένη γυναίκα μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Όλοι γνώριζαν στην περιοχή αυτή της Βοιωτίας ότι η σύζυγος του 56χρονου είχε αναλάβει να φροντίζει την 84χρονη.

Έτσι πρόσβαση στο σπίτι είχε και ο δράστης, ο οποίος μαζί με την οικογένειά του μένουν σε απόσταση μόλις 20 μέτρων από εκείνο του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το «κουβάρι» των αποτρόπαιων αποκαλύψεων φαίνεται να το ξετύλιξε ένας νευρολόγος που παρακολουθούσε τη γιαγιά.

Διαπίστωσε περίεργα πράγματα και μία αλλαγή στη συμπεριφορά της ηλικιωμένης γυναίκας εδώ και κάποιο διάστημα.

Μάλιστα ο γιατρός φαίνεται να είχε εντοπίσει κάποια σημάδια στο σώμα της 84χρονης, ενώ η ίδια – όταν την εξέταζε – έδειχνε φοβισμένη. Έτσι ενημέρωσε την κόρη της 84χρονης και της είπε πως μάλλον κάτι γίνεται μέσα στο σπίτι όσο αυτοί λείπουν.

Έπειτα από τις συστάσεις του γιατρού η οικογένεια αποφασίζει να βάλει κάμερες στο εσωτερικό του σπιτιού για να εξακριβώσουν τι ακριβώς συμβαίνει με τη μητέρα τους όσο αυτοί απουσιάζουν.

Μάλιστα τα παιδιά μπορούσαν να βλέπουν σε πραγματικό χρόνο τι συνέβαινε μέσα στο σπίτι και να επιβλέπουν τη μητέρα τους.

Έτσι ο ένας από τους γιους της 84χρονης, βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα σοκαριστικό θέαμα.

Αντίκρισε στην οθόνη του κινητού του τηλεφώνου τον 56χρονο σύζυγο της γυναίκας που φρόντιζε την 84χρονη, να μπαίνει μέσα στο δωμάτιο και προχωρά σε ασελγείς πράξεις, αλλά και σε χειρονομίες στην κατάκοιτη γυναίκα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version