Τετάρτη, 3 Ιουλ.
32oC Αθήνα

“Όχι” στους πλειστηριασμούς – Καταλήψεις στο Ειρηνοδικείο Νίκαιας – ΒΙΝΤΕΟ

“Όχι” στους πλειστηριασμούς – Καταλήψεις στο Ειρηνοδικείο Νίκαιας – ΒΙΝΤΕΟ

Περίπου 25 πολίτες και εκπρόσωποι κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς συγκεντρώθηκαν έξω απο το ειρηνοδικείο Νίκαιας με σκοπό να αποτρέψουν τους πλειστηριασμούς που θα εκτελούνταν σήμερα εις βάρος οφειλετών σε ασφαλιστικά ταμεία. 

Μέχρι στιγμής δεν έχουν φτάσει στο ειρηνοδικείο συμβολαιογράφοι ενω στο πινάκιο δεν υπάρχει προγραμματισμένη εκδίκαση πλειστηριασμών την ώρα που οι συγκεντρωμένοι απειλούν να αποτρέψουν οποιοδήποτε πλειστηριασμό ακόμη και με κατάληψη του κτιρίου.

«Οι καταλήψεις στο Ειρηνοδικείο της Νίκαιας, και όχι μόνο, έχουν αρχίσει από πέρυσι τον Νοέμβρη και από τότε δεν έχει γίνει κανένας πλειστηριασμός» δήλωσε στο ΑΠΕ ο συντονιστής της κίνησης «Αλληλεγγύη-Ανυπακοή –Ανατροπή (ΑΛ.ΑΝΥ.Α.)» Τάσος Καραγιώργος.

Στο newsit.gr μίλησε ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, δημοτικός σύμβουλος Νίκαιας και εκπρόσωπος συντονιστικού ενάντια στους πλειστηριασμούς

 

«Οι πλειστηριασμοί» πρόσθεσε «γίνονται κάθε Τετάρτη στις 16.00. Υπήρξε ένα διάλειμμα τριών, τεσσάρων μηνών που δεν γίνονταν πλειστηριασμοί, λόγω των capital controls και είχαμε σταματήσει. Τώρα ξαναρχίζουμε. Το πρωί πήγαμε στο Ειρηνοδικείο για να ενημερώσουμε τον κόσμο» κατέληξε.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε