Σάββατο, 6 Ιουλ.
28oC Αθήνα

«Ούτε νερό από χέρι χρυσαυγίτη!», λένε σωματεία και συνδικάτα

«Ούτε νερό από χέρι χρυσαυγίτη!», λένε σωματεία και συνδικάτα

«Δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί! Δεν θέλουμε ούτε φαγητό, ούτε νερό από χέρι χρυσαυγίτη!», λένε ναυτεργατικά σωματεία και συνδικάτα, που θα πραγματοποιήσουν αύριο στη Νίκαια νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Την συγκέντρωση πραγματοποιούν αύριο, στην πλατεία Παιδικής Στέγης στη Νίκαια, ναυτεργατικά σωματεία και συνδικάτα της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης και άλλοι φορείς.

Την ίδια μέρα, όμως, η Χρυσή Αυγή έχει προγραμματίσει ανοιχτή διανομή τροφίμων και ρουχισμού στις 11 το πρωί στο Περιβολάκι της Νίκαιας – ασφαλώς, μόνο για Έλληνες…

«Την ώρα που οι Έλληνες πολίτες δέχονται ανελέητη επίθεση, με σκοπό την εξαθλίωσή τους και την υποταγή σε μια ανθελληνική πολιτική που εξαπολύει η κυβέρνηση και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η Τοπική Οργάνωση της Νίκαιας καλεί τους χειμαζόμενους από το μνημόνιο συμπολίτες μας στην ανοιχτή διανομή τροφίμων και ρουχισμού», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή.

Αποφασισμένα να μποϋκοτάρουν τη διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής είναι συνδικάτα και σωματεία της περιοχής, που δηλώνουν ότι δεν θέλουν «ούτε νερό από χέρι χρυσαυγίτη»!

«Δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί», προειδοποιούν με ανακοίνωσή τους τα συνδικάτα και επισημαίνουν ότι η Χρυσή Αυγή, όπως πήρε απάντηση στη συγκέντρωση που είχε εξαγγείλει και ακύρωσε την Πέμπτη κάτω από τη λαϊκή κατακραυγή, έτσι θα γίνει και τώρα.

«Διοργανώνουν διανομή τροφίμων με τις πλάτες των εφοπλιστών, για να δημιουργήσουν ανοχή για τη δολοφονική τους δράση», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση ναυτεργατικών σωματείων, συνδικάτων και φορέων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελεύθεροι η σύζυγος του Ρουπακιά, η ξαδέρφη και ο υπεύθυνος της τοπικής Νίκαιας

Όλα τα συγκλονιστικά περιστατικά με χρυσαυγίτες στον Άρειο Πάγο – Σκοπός να κατηγορηθούν για κακούργημα – Όλος ο φάκελος στο NewsIt

Τι αποκαλύπτει ο εργοδότης του Ρουπακιά που δολοφόνησε τον Π.Φύσσα – VIDEO

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε